Anotimpul de vară se remarcă prin multitudinea „ofertelor” vestimentare pe care ni le oferă, menite să ne facă să ne simțim cât mai bine în pielea noastră. O femeie nu este nicicând mai atrăgător îmbrăcată în general, precum este în timpul verii. Cu toate că vom alege numai acele haine care ne vor pune toate atu-urile corpului în evidență, e important să nu trecem cu vederea și stilurile vestimentare ce vin odată cu ele. Dacă încă nu știi ce stil să adopți vara asta, ți le recomand pe 5 dintre cele mai importante!

  1. Stilul casual îți permite să porți principalele articole vestimentare ale verii: fustele, pantalonii scurți, rochiile, maieurile, tricourile, top-urile fără bretele, în combinații dintre cele mai intrigante și interesante. De exemplu, top-urile înflorate sunt foarte populare în această perioadă, în special dacă e vorba de cele fără bretele sau cele care se leagă după gât cu o ață. Aerul sexy și senzual pe care îl oferă te va face să te simți incredibil de irezistibilă.
  2. Elegant. Când spun cuvântul elegant, mă gândesc la rochii. De la cele simple, la cele cu modele complicate, cu print-uri florale sau abstracte, în dungi sau în pătrățele, rochiile sunt cel mai potrivit outfit care să exprime eleganță, mai ales purtate cu o pereche de pantofi ori sandale cu toc. Eleganța vine și din atitudine, nu numai din articolele vestimentare pe care le porți, însă între acestea două există o strânsă legătură – nu te simți elegantă decât dacă nu îmbraci haine care să îți inspire acest sentiment atunci când te uiți în oglindă. Cu o rochie pe măsura formelor și corpului tău, cu siguranță vei dobândi aceste două atribute necesare.
  3. Chic. Când spun chic, mă gândesc la culori calde, plăcute și cuminți. Stilul chic îl asociez cu inocența și feminitatea, așa că dacă aceste două atribute te descriu, înseamnă că acesta este stilul vestimentar pe care trebuie să-l promovezi din plin vara asta. Iar moda cu ale sale tendințe cu siguranță nu îți va sta în cale, din moment ce în nici un alt anotimp nu ai mai multe posibilități de alegere ca vara.
    1. Sport. Dacă te numeri printre femeile care cu greu se pot despărți de tenișii și adidașii ei, atunci stilul sport ți se potrivește de minune! Cine spune că eleganța nu se poate obține și cu pereche de teniși, se înșală amarnic. Totul pornește de la atitudine! Cu o rochie multicoloră sau înflorată și o pereche de teniși, nu numai că te vei simți sexy și atrăgătoare, dar vei da dovadă și de simț estetic și pasiune pentru tendințele din modă.                                                      sport
  4. Boho-chic. Cireașa de pe tort, stilul boho-chic este adoptat de către multe reprezentante ale sexului frumos pe timpul verii. Printre accesoriile pe care le poți alege care să completeze de minune vestimentația ta se numără colierele statement, lanțurile mari și lungi, cu un pandativ până la mijlocul pieptului, brățările multicolore și bentițele pentru păr. Bentițele pentru păr nu vor fi numai un accesoriu, ci și o modalitate de a-ți realiza coafuri interesante, în special dacă ai părul lung și știi că te încălzești foarte tare dacă îl porți desprins vara.