Când ajungem să vorbim despre relații, experiența personală a fiecăruia dictează tonul. Orice persoană consideră că știe cel mai bine cum ar trebui să meargă lucrurile, ce se face într-o relație și ce nu, ba chiar suntem experți atunci când vine vorba de a ne ajuta prietenele cu un sfat potrivit pentru situația amoroasă dificilă în care se află. Ni se pare că-i putem învăța pe ceilalți aproape totul despre dragoste și relații, însă chiar și nouă ne scapă unele lucruri. Cum ar fi 10 dintre cele mai frumoase momente din relațiile pe care le avem.

Dacă v-aș pune să enumerați măcar 5 dintre ele, cu siguranță ați sta o veșnicie până când vi le-ați aminti (să sperăm că e din cauză că au fost prea multe și chiar vă vine greu să faceți un clasament). Însă noi știm mai bine, deoarece tindem să luăm pe gratis momentele bune și să tragem învățături doar din cele rele. Ei bine, nu și astăzi! Azi ne concentrăm asupra celor mai plăcute momente dintr-o relație!

  1. Momentul primei întâlniri 1-la-1. Când deja fiorii atracției plutesc în aer, și chiar dacă nu v-ați declarat verbal sentimentele, sunteți conștienți că ele sunt prezente. Emoțiile de dinainte să apară, pregătirile cu ore bune înainte, fluturașii din stomac în timp ce-l privești cum îți povestește despre nu-știu-ce amintire din copilărie… n-ai cum să uiți un asemenea moment!
  2. Momentul pauzei jenante de dinaintea primului sărut. Când amândoi vă simțiți mai stângaci și mai încurcați ca oricând, însă vă doriți cu ardoare ca sărutul să se întâmple. Primul vostru sărut spune cât de mult îți place să-ți petreci timpul cu el, dar și cât de mult vrei să vă mozoliți într-una.
  3. Prima noapte în care ați dormit împreună și n-ați făcut nimic în pat. Și s-a simțit incredibil! Oricând doi îndrăgostiți aterizează în pat, nu înseamnă că trebuie neapărat să facă sex. Să-ți faci culcuș din brațele sale puternice poate fi mai dulce decât o noapte de sex.
  4. Prima noapte de dragoste și primul orgasm. Acela e momentul în care afli dacă el este stăpânul tuturor orgasmelor tale, dar și dacă orgasmele lui sunt în posesia ta.
  5. Prima ceartă ieșită din minți pe care ați avut-o și în urma căreia ați realizat că nu vreți să mai treceți prin asta vreodată. Niciodată.momente relatii
  6. Momentul în care îi spui primul „Te iubesc”. Fie el spus și din greșeală. Emoțiile care te cuprind după, neștiind dacă îl vei auzi întorcându-se înapoi, îți vor lăsa o amintire extrem de plăcută a acelui moment.
  7. Momentul în care îți spune prima dată că te iubește. Probabil că îi vei fotografia chipul în mii de instantanee și vei vedea numai inimioare roz în fața ochilor. Momentul acela cu siguranță te va topi.
  8. Prima întâlnire cu părinții. Oricât de stresantă poate fi situația, cu siguranță că vei ține minte introducerea „oficială” în cadrul familiei lui.
  9. Momentul în care îți dai seama că familia lui poate fi și familia ta, iar asta nu te deranjează absolut deloc.
  10. Momentul în care ajungeți să petreceți timp separate, fără gelozii și reproșuri inutile. Acesta este unul dintre semnele unei relații mature.