Cu totii vrem sa aratam frumos si elegant in orice moment al anului, dar uneori nu este usor sa gasesti combinatii de culori perfecte pentru imbracaminte. Aspectul nostru este cheia succesului!

Pentru aceste cazuri, am pregatit cateva mini-instructiuni care va vor ajuta sa gasiti o imagine adecvata si va vor ajuta cum sa alegeti culorile de imbracaminte.

Rosu

Daca purtati haine rosii, pregatiti-va sa va aflati in centrul atentiei: aceasta culoare este pentru oamenii increzatori in sine. O combinatie de negru si rosu este un adevarat clasic. Alegeti haine care arata culorile in blocuri de culori mari. De exemplu, potriviti o rochie alb-negru cu colanti negri si o rochie rosie.

Pastel

Nu va fie frica sa combinati nuantele pastelate: este timpul lor in acest an. Institutul Pantone, renumit in intreaga lume, a numit doua culori din 2016 – cuart si serenity. Primavara viitoare promite sa fie delicata si sentimentala!

Alb

Albul se combina bine cu toate celelalte culori. Arata deosebit de bine cu albastru, rosu si negru. Pentru un costum casual, notati o combinatie frumoasa de alb cu pietris sau maro. Aceste culori rezervate vor arata grozav intr-un stil de afaceri.

Denim

Pentru o lunga perioada de timp, combinatia de nuante diferite de denim a fost controversata, dar acum este foarte populara. Simtiti-va liber sa combinati piesele din denim. Principala regula: nuantele nu ar trebui sa fie identice. De exemplu, purtati o camasa deschisa si blugi de culoare inchisa.

Bleumarin

Coco Chanel a inceput sa poarte un costum de marinar in anii 1930, iar bleumarin este inca considerat una dintre cele mai elegante culori. Culorile temelor marine sunt albastru, alb, negru si rosu. Designerii recomanda adaugarea de accesorii de aur pentru a crea o imagine sofisticata.

Mustar

Mustarul se combina perfect cu maro, ciocolata, lemn, bej si galben. De asemenea, pentru a crea un aspect clasic, il puteti amesteca cu culori de baza, cum ar fi alb si negru.

Marsala

Aceasta culoare incredibil de frumoasa a fost numita dupa vinul sicilian, Marsala. Este usor sa amestecati aceasta nuanta de vin cu multe alte culori. Se combina perfect cu un trio clasic: negru, alb si gri. Marsala poate fi de asemenea potrivita cu culori bej, lapte si cafea.

Roz

Purtati roz pentru a crea un aspect delicat si feminin. Se combina bine cu alb, bej, albastru deschis, maro si albastru. Roz face cea mai avantajoasa combinatie cu alb: puteti merge la lucru sau la o intalnire de afaceri in acest costum.

Gri

Gri nu inseamna o culoare plictisitoare. Este o baza ideala pentru birouri, dar nu recomandam sa o purtati din cap pana in picioare. Este mai bine sa o combinati cu verde. Culoarea gri se amesteca bine cu orice nuanta de verde, de la menta la masline.

Albastru

Albastrul este una dintre cele mai aristocratice culori din paleta de culori. Se imbina bine cu culorile alb, bej si fildes. De asemenea, puteti amesteca cu maro, rosu si galben.

Fiecare culoare are multe aspecte, dar puteți învăța cu ușurință limbajul unei culori, înțelegând câteva concepte simple. Culoarea este o formă de comunicare non-verbală. Nu este o energie statică, iar semnificația ei se poate schimba de la o zi la alta cu orice individ – totul depinde de energia pe care o exprimă în acel moment.

De exemplu, o persoană poate alege să poarte roșu într-o anumită zi și aceasta poate indica una sau mai multe semnificații psihologice ale culorii roșii, inclusiv următoarele:

– aceasta este culoarea lor preferată sau
– este posibil ca aceștia să fie gata să ia măsuri în vreun fel sau
– ei pot fi pasionați de ceea ce vor face în acea zi, sau
– ar putea însemna că se simt furioși în acea zi, fie la un nivel conștient sau subconștient.
Toate sunt printre trăsăturile culorii roșii.