Ziua nunții tale. Ai așteptat-o o viață întreagă (sau cel puțin o mare parte din ea) și aproape că nu-ți vine să crezi că se apropie cu pași atât de repezi. Ok, acum e momentul să tragi puternic aer în piept și să pui stop avalanșei de gânduri care stă pe punctul de a te copleși. Cu toate că te simți încorsetată de presiunea timpului, pregătirile de nuntă încep cu suficient timp înainte pentru a fi totul gata și exact așa cum trebuie să fie. În toată această învălmășeală de planuri și responsabilități, e important să nu te uiți tocmai pe tine, piesa principală din întregul décor.

În ziua nunții ei, mireasa este magnetul care atrage toate privirile, în acest caz, tu. Însă înainte de a te lăsa dusă de valul pregătirilor, adu-ți aminte că este important să nu te neglijezi în tot acest context. Cum împiedici ca asta să nu se întâmple? Ții cont de aceste câteva sfaturi menite să te aducă cu un pas mai aproape de nunta pe care ți-o dorești:

  1. Nu-ți neglija condiția fizică. Știm cu toții cât de stresant este momentul căutării și alegerii rochiei de mireasă, prin câte magazine și probe trebuie să trecem până la a ajunge la rochia visurilor noastre, dar odată ce am găsit-o, am face bine să nu ne despartă nici un kilogram în plus sau în minus de ea. De ce spun asta? Pentru că de la momentul probatului și până la momentul îmbrăcatului rochiei în ziua nunții, va mai trece o bună perioadă de timp, timp în care condiția ta fizică va trece prin ceva modificări. Ce trebuie să faci ca să te menții într-o condiție fizică potrivită? Exerciții fitness, multă mișcare, exerciții cardio și să respecți o dietă alimentară care să nu îți aducă kilograme în plus.
  2. Privește la imaginea de ansamblu. E adevărat că nunta trebuie planificată până în cele mai mici detalii, dar uneori imaginea de ansamblu face mai mult decât o mie de planuri și idei. Odată ce ai setată locația în minte, e mult mai ușor să vezi cu ochii minții cum va arăta ziua respectivă. Vrei să faci o nuntă pe uscat sau pe malul mării? Va fi un spațiu închis sau unul deschis? Începe cu astfel de întrebări și începe să conturezi traseul către ceea ce va fi nunta visurilor tale.
  3. Cunoaște-ți foarte, foarte bine bugetul. Cheltuielile pentru acest eveniment sunt mai mult decât uriașe, așa că trebuie să-ți contabilizezi foarte bine banii. Nu te grăbi să arunci banii pe primul model de invitații ce îți este propus. Regula este valabilă și pentru celelalte detalii. Analizează-le pe toate, consultă-te și alege ceea ce se încadrează în limitele bugetului tău și totodată, îți întâlnesc așteptările.buget nunta
  4. Că veni vorba de așteptări, menține-le realiste și pe linia de plutire. Știm că momentul nunții ne poate face să visăm cu ochii deschiși ore în șir, însă trebuie să existe o linie de demarcație între ceea ce știm că putem avea la nunta noastră și ceea ce nu. De exemplu, putem avea porumbei albi dintr-o rasă scumpă, însă nu putem avea pretenția ca Enrique Iglesias să concerteze live în seara petrecerii.
  5. Bucură-te de fiecare clipă în parte, fie ea stresantă sau plină de emoții. Nici o altă zi din viață nu se compară cu ziua nunții tale, de aceea trebuie să trăiești totul la intensitate maximă.