Când auziți despre ulei de nucă de cocos, căpșuni și banane, probabil vă gândiți la o rețetă delicioasă pentru pregătirea oricărui desert exotic. Adevărul este că nu vom vorbi despre prăjituri, ci despre albirea dinților. Sigur că ați auzit despre metode care implică utilizarea sucului de lămâie, a sării și chiar a peroxidului de hidrogen diluat. Rezultatele în aceste cazuri vor fi vizibile după una sau două sesiuni, dar în același timp riscați erodarea emailului. Metodele nu vor avea aceste efecte secundare neplacute.

Iata cateva metode naturale de albire a dintilor pe care le poti folosi in casa ta!

Albire naturală a dinților cu ulei de nucă de cocos

Puteți să credeți că uleiul de nucă de cocos are efecte miraculoase nu numai pentru piele și păr, ci și pentru dinți Iată pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a vedea rezultatele:

Dimineața, înainte de a vă spălați dinții, topiți 10-15 grame de unt de cacao (aproximativ o linguriță) pentru a obține ulei magic. Clătiți-vă gura cu el timp de cincisprezece minute, apoi clătiți cu apă și periați dinții ca de obicei. Folosind în mod regulat (o dată sau de două ori pe săptămână) această metodă naturală de albire a dinților, nu veți vedea efectele imediat, dar, spre deosebire de alte tehnici, nu veți periclita integritatea smalțului dinților.

Albire naturală a dinților cu coaja de banană

Dinții au nevoie de o mulțime de minerale pentru a fi sănătoși, iar conținutul de coajă de banane este alegerea potrivită nu numai pentru menținerea gradului de mineralizare a smalțului la un nivel optim, ci și pentru albirea dinților. Sunt bogate în potasiu, magneziu și mangan. Vă întrebați cum puteți folosi coaja de banane în această privință? Metoda este foarte simplă: o dată sau de două ori pe zi, trebuie să frecați în interior o crustă pe suprafața dinților. Rămâneți fideli acestei metode și observați cu siguranță rezultatele!

Albire naturală a dinților cu pastă de căpșuni

Căpșunile sunt delicioase și bogate în vitamina C. În același timp, ele vă pot ajuta să obțineți dinți albi perfecți într-un mod natural. Rețeta este foarte simplă: zdrobiți o căpșună sau două pentru a obține o pastă netedă și adăugați o pensulă de bicarbonat de sodiu. Aplicați amestecul pe dinți cu o pensulă, apoi clătiți bine, așa cum faceți după utilizarea unei paste convenționale.

Fiţi atenți! Acizii din căpșuni pot eroda smalțul dinților dvs., prin urmare este recomandat să limitați utilizarea acestui produs la o singură dată pe lună.