Orgasmul femeilor pare să fie o călătorie fără sfârșit în unele momente. Am început să ne simțim bine acum câteva minute bune, și iată că peste câteva ore mai târziu, tot nu am simțit că momentul glorios se apropie. Iar dacă și mintea îți mai stă în drum, aproape că-ți poți lua gândul de la un orgasm așa cum scrie la carte. Ca femei, ne plângem îndeosebi de faptul că nu ne putem pune mintea pe stop și să ne concentrăm exclusiv asupra sexului și orgasmului. Problema este că ni se întâmplă atât de multe lucruri deodată, încât nu știm cum să ne detașăm pentru câteva minute și doar să ne simțim bine.

Dar asta nu înseamnă că trebuie să te capitulezi și să fluturi steagul alb în fața orgasmului. Dimpotrivă, citește aceste 4 gânduri nepotrivite care stau în calea orgasmului tău și află cum să le îndepărtezi, cel puțin temporar!

„Durează prea mult”

Dacă el ajunge la punctul culminant în mai puțin de câteva minute iar tu începi să te stresezi cî nu îl vei putea ajunge din urmă în timp util, deja te lupți cu morile de vânt. Presiunea psihică nu va face decât să amâne și mai mult moment. Ce poți face pentru asta? Să-l rogi să-ți ofere și puțină stimulare clitoridiană. În acest fel, nu te vei mai lăsa distrasă de gândul la orgasm.

„La naiba, am uitat să trimit un email”

Sau să faci orice altceva legat de muncă. Jobul e ultimul lucru pe care ne dorim să-l avem în minte atunci când suntem în mijlocul unei partide de sex și la jumătatea drumului către orgasm. Dar fiindcă jobul e principalul factor de stres din viața noastră, se întâmplă ca gândurile despre acesta să ne însoțească și în cele mai nepotrivite momente. Uită de vina faptului că ai omis să faci ceva la muncă și gândește-te mai intens la ceea ce se întâmplă între voi doi.

la ce se gandesc femeile inainte de orgasm

„Oare arăt bine acolo jos?”

Gândul că vaginul tău nu e la fel de sexy precum ar trebui poate interferi cu plăcerea și orgasmul tău. Mai degrabă decât să te simți bine, creierul tău se stresează pentru modul în care arăți și cât de sexy te va găsi el. Elimină acest gând prin a-ți spune că vaginul are nenumărate forme și dimensiuni, iar al tău nu e deloc așa cum ți-l imaginezi.

„De ce mă gândesc la altcineva acum?”

Se întâmplă ca în acele momente să îți imaginezi că faci sex cu cântărețul sau actorul preferat. E perfect în regulă, fanteziile sexuale își pot face apariția în orice moment, dar în loc să te concentrezi asupra faptului că e greșit să ai gânduri sexuale cu orice altcineva în afară de partenerul tău, mai ales atunci când el e în tine, mai degrabă ai începe să te gândești cum poți profita de pe urma acestei fantezii pentru a ajunge mai repede la orgasm. În fond, nimeni nu va ști că ai primit puțin ajutor „extern”, iar partenerul tău cu siguranță nu va avea cum să afle ce-ți trece ție prin cap în acele momente.