Momentul cel mai așteptat al vieții tale nu te poate prinde pe nepregătite! Ziua în care vei deveni mireasă trebuie să fie perfectă, impecabilă și ireproșabilă, sub toate aspectele ei. Știm că atunci când vine vorba de organizare, lucrurile s-ar putea să meargă în mai multe direcții, iar tu să te simți confuză, învălmășită, neștiind ce să faci mai întâi și ce să lași mai la urmă, tocmai de aceea ne-am gândit să-ți venim în ajutor cu niște sfaturi pe care nimeni nu ți le zice în ceea ce privește nunta ta! Suntem siguri că vei fi încărcată cu multitudinea de informații și detalii la care trebuie să fii atentă, însă următoarele sfaturi îți vor fi de mare ajutor dacă le știi din timp!

  1. Lista de invitați înainte de toate. Dacă organizezi o nuntă, ia în considerare invitații înainte de toate, iar asta înseamnă să stabilești un număr – sau să-l aproximezi – de oameni pe care ți-i dorești aproape în acea zi. Dacă plănuiești o nuntă mare, ca-n povești, atunci vei avea nevoie de mult spațiu la dispoziție, iar localul pe care îl alegi pentru recepție trebuie să fie suficient de spațios pentru toată lumea.
  2. Informează-te cu privire la evenimentele care au loc în preajma sau chiar în ziua pe care ai stabilit-o pentru data nunții tale. Verifică să nu fie vorba despre evenimente importante, pentru tine sau pentru cei apropiați, ori evenimente locale, la care oamenii ar fi tentați să participe. De aceea este bine ca data nunții să fie stabilită cu cel puțin un an înainte și să existe o marjă de eroare de timp.Wedding Day
  3. Verifică prognoza meteorologică pentru data nunții tale, în sensul că trebuie să iei în considerare dacă faci nunta în lunile călduroase din an sau în cele mai friguroase. S-ar putea ca unii dintre invitați să prefere un sezon mai răcoros decât căldura sufocabilă din august. Sezonul nunții tale va avea un rol important în amintirile cu care te vei alege despre cea mai frumoasă zi din viața ta.
  4. Pregătește-te de refuzuri. Din partea invitaților, din partea localurilor, din partea firmelor de catering și așa mai departe. Nu vei obține din prima ceea ce-ți dorești, dar asta nu înseamnă că trebuie să te dai bătută. Primește orice refuz din partea localurilor sau firmelor cu care vrei să colaborezi ca pe un semn că nu ele erau cele mai potrivite pentru nunta ta. Cât despre invitații care te vor refuza, unii o vor face din pricina locației, alții din pricina timing-ului sau a sezonului, a costurilor meniului și a multor altor motive. Nu înseamnă că nu doresc să fie acolo pentru tine, poate că într-adevăr situația financiară nu le permite sau există alte probleme care le împiedică acceptarea. Nu te lăsa descurajată. Nunta ta va fi spectaculoasă și cu un număr mai mic de invitați, chiar dacă acest obstacol îți va complica munca.
  5. Ia lucrurile pe rând și nu te pierde cu firea. Adu-ți aminte că ai o familie și niște prieteni care sunt alături de tine indiferent de orice greutăți vei întâmpina și ca să te ajute. Și gândește-te că vei deveni soția celui mai perfect (pentru tine) din lume. Inspiră și bucură-te de moment.