Gemenii sunt printre cele mai dinamice și active zodii din horoscop. Buna lor dispoziție și cheful de viață sunt niște caracteristici pe care cu siguranță ai vrea să le preiei de la ei. De fapt, nu numai că ai vrea, ba chiar ar trebui! Indiferent că-ți dai seama sau nu, nativii din zodia gemeni sunt niște oameni de care ai vrea să fii înconjurat în permanență, atât în momentele triste sau grele din viață, cât și în cele mai fericite și frumoase. Vrei să știi de ce? Iată 7 motive pentru care să-ți dorești să ai alături de tine un prieten din zodia gemeni. Vezi câte dintre ele concordă cu propriile tale cunoștințe despre ei!

  1. Gemenii te vor învăța ce înseamnă distracția. La orice oră din zi sau din noapte. Cum spuneam, cheful lor de petrecut și simțit bine nu începe dimineața și se termină seara, după ora 00.00. Gemenii sunt o sursă inepuizabilă de aventură, distracție și divertisment, iar alături de ei vei avea parte de cele mai tari experiențe de viață pe care ți le-ai putea dori.
  2. Nu trebuie să le ceri să-ți facă un compliment sau să te critice. O vor face din propria voință, asa deoarece gemenii iubesc grația, frumosul și stilul, așa că nu vor ezita în a te critica sau a-ți face complimente în privința felului în care te îmbraci, arăți sau te comporți.
  3. Te vor iubi și te vor urî, amândouă în același timp și cu aceeași intensitate. Gemenii sunt considerați de foarte mulți ca având personalități multifațetate, iar dacă acum te plac și se simt bine în compania ta, în secunda doi s-ar putea să-i oftici și să-i enervezi. Dar după un timp, vor reveni la starea de calmitate și normalitate de la bun început.
  4. Au o concepție de sine foarte bine poziționată. Gemenii au mentalitatea de tipul „Petrecerea nu începe cu adevărat până când eu nu intru în acea sală”, așa că adoră să-și facă apariții de senzație oriunde merg. Dacă stai pe lângă ei, cu siguranță vei și fi tu în centrul atenției.
  5. Fac cum fac și reușesc întotdeauna să iasă în evidență și din tipare. Gemenii privesc lucrurile printr-o lupă proprie, iar ceva ce ție ți se va părea normal și firesc, lui i se va părea plictisitor sau redundant. Asta deoarece ei aleg să se diferențieze de restul prin fapte nebunești. Să nu te mire dacă-i vei vedea reacționând contra bunelor maniere sau manifestându-se împotriva unor remarci la care majoritatea oamenilor ar adera într-o clipită, de dragul de a nu ieși în evidență ca personajul negativ din poveste.
  6. Ceea ce ne spune despre gemeni că ei nu au nici o reținere în a spune lucrurilor pe nume. Vrei adevărul gol-goluț, indiferent de cât de urât ar fi acesta? Poți conta întotdeauna pe un geamăn pentru asta.de ce sa ai un prieten din zodia gemeni
  7. Sunt sociabili, glumesc mult și râd des, cu fiecare ocazie care se ivește. Dacă ai nevoie de un umăr pe care să plângi, gemenii vor fi acolo pentru tine, dar asta nu-i va împiedica să nu transforme situația dramatică prin care treci într-una amuzantă. Asta deoarece ei adoră să-i facă pe cei din jur să se simtă bine tot timpul.