Să fii la modă nu înseamnă că trebuie să te simți inconfortabil. Desigur, pantofii cu toc sunt absolut extraordinari, însă din când în când poți să faci o pauză de la durerile de picioare și să optezi pentru încălțăminte sport. Dar dacă porți adidași nu ești obligată să te îmbraci cu trening sau cu blugi. Ci ai o portiță de scăpare, deoarece poți fi feminină și încălțată comod în același timp. Cu alte cuvinte, poți purta rochii și adidași fără să comiți o crimă a modei. Iată cum le asortezi.

 adidasi cu rochie

1.Optează pentru simplitate

Dacă vrei să porți adidași cu rochie sau fustă este bine să înclini spre un stil sport sau urban. Nici pe departe nu poți asorta o rochie de seară sau o ținută office cu încălțări sport. Totuși, având în vedere că în zilele noastre adidașii vin într-o multitudine de culori și forme îi poți purta atât ziua la birou sau noaptea la o petrecere.

2.Pentru brunch

Întâlnirile cu prietenele nu trebuie sp vină cu dureri de picioare, în special dacă veți merge la plimbare după. Poți să porți o rochie midi simplă, asortată cu o geacă de blugi, cu o geantă poștaș mică și desigur cu o pereche de adidași care să se coordoneze. Un zâmbet și o atitudine jovială va fi un plus, iar acestea cu siguranță vor veni având în vedere cât de confortabil de vei simți.

3.Pentru un week-end casual

Atunci când te îmbraci casual poți să te încalți cu orice, asta include adidași. Aruncă pe tine o rochie maxi și vei obține un stil casual fără efort. Va fi perfect pentru ați face micile treburi prin oraș și pentru o ieșire cu prietenii. În plus, dacă vrei să mergi la cumpărături îi va fi foarte ușor să probezi haine și să țopăi din magazin în magazin.

 adidasi la birou

4.La birou

Pentru a face această combinație perfectă pentru locul de muncă trebuie să îmbini casual-ul cu office-ul. Și nu este indicat să optezi pentru acest stil atunci când ai întâlniri importante. O rochie structurată cu un blazer sport te va ajuta să creezi o ținută care se încadrează în peisajul corporate. Alege bijuterii simple și o geantă statement și poți să porți adidașii like a boss.

5.Pentru întâlnire

Dacă vrei să pari o tip relaxată care se bucură de viață este ok să porți adidași. Așa nu îl vei intimida pe tip din cauza înălțimii și ce-i drept a rigorii care o implică tocurile. În plus, dacă știi că nu e nimic special planificat decât o cină și apoi lăsați soarta să vă ducă undeva, ești pregătită pentru orice. Iar dacă tipul este grobian și plictisitor vei putea fugi mai repede. O rochie medie, puțin decoltată și accesorii minimale se vor asorta foarte bine cu adidași.

6.Noapte în oraș

Dacă plănuiești să dansezi toată noaptea este indicat să porți încălțări comode. Și ce poate fi mai comod ca o pereche de adidași. Optează pentru o rochie scurtă și o geacă de piele, iar totul va fi în regulă. De asemenea, accesoriile pot fi maxi și pot atrage atenția. O pereche de adidași perfectă pentru noapte este una în culori metalice și cu talpă groasă. Dar și cei clasici se mulează pe situație, deci nu trebuie să își faci griji dacă nu ai garderoba încă dotată cu așa ceva.