Sacii vidați de economisire a spatiului sunt o modalitate foarte buna de a stoca obiectele fara a lua prea mult spatiu de stocare. De fapt, un sac de vidat poate reduce efectiv cantitatea de spațiu de stocare necesară cu 50%. Pentru a utiliza saci de vidat, împachetați pur și simplu sacul cu articole adecvate, sigilați sacul cu ajutorul unui aspirator și apoi păstrați sacul într-un loc sigur și răcoros.

Sacii de etanșare prin vid pot fi utilizați pentru ambalarea unei game largi de articole pentru depozitare și / sau revânzare. Indiferent dacă intenționați să ambalați produse alimentare pentru vânzare sau distribuție sau pentru depozitarea hainelor, acesti saci de vidat sunt soluția ideală.

Toti sacii vidați sunt fabricați din folie durabilă aprobată de FDA și pot fi utilizați atât pentru ambalarea produselor alimentare, cât și pentru cele nealimentare.

• Carne si peste
• Fructe deshidratate
• Materiale medicale sterilizate
• Electronică, cum ar fi transformatoare, rezistențe și plăci de circuite
• Depozitare haine

Multe modele de  saci de vidat pot fi fabricate din diferite tipuri de plastic. Unele au o supapă destinată introducerii unui furtun al aspiratorului. Aerul din interiorul sacului și conținutul acestuia poate fi aspirat, reducând în mod semnificativ volumul articolelor din interiorul sacului. Ei sunt disponibili în mai multe dimensiuni și stiluri pentru a se potrivi diferitelor tipuri de articole. Cumpărătorii ar trebui să cumpere saci de vidat luând în considerare elementele pe care doresc să le stocheze, alegând o mărime adecvată și apoi uitându-se la opțiunile finale disponibile după stil și culoare.

Mărimea sacului de depozitare este cel mai important factor de luat în considerare în timp ce faceți cumpărături. Sacii de vidat sunt produse în dimensiuni medii, mari, extra-mari și jumbo. Există, de asemenea, saci de vidat proiectați cu umerase incluse.