Tinderul a revoluționat scena de întâlniri online, motiv pentru care în scut timp a devenit cea mai populară aplicație pentru întâlniri și de căutări de parteneri. Dar în ciuda popularității acesteia, sunt mulți care sunt tocmai mulțumiți de serviciile pe care le oferă. Prin urmare, dacă te-ai plictisit să dai la dreapta sau la stânga sau știi deja ce te așteaptă atunci când o deschizi, iată câteva aplicații cu ajutorul cărora îți poți găsit partenerul care sunt mai bune ca Tinder.

 MissTravel

1.MissTravel

Această aplicație unică ajută călătorii singuri să își găsească companie pe durata drumului. Prin urmare, în loc să ieșiți la o cafea în buricul târgului poți să găsești pe cineva cu care să stai de vorbă în drum spre oricare locație. Spre deosebire de Tinder, nu îți stabilește locația prin GPS deci, poți să cunoști oameni în oricare colț al lumii.

2.MeetMeOutside

Dacă îți place să îți petreci timpul liber afară, în mijlocul naturii, această aplicație este perfectă pentru tine, deoarece te pune în legătură cu oameni a cărora principal hobby este să iasă afară din casă. Deci dacă vrei să iesi la o plimbare, drumeție, să faci yoga în parc sau să mergi cu bicicleta, această aplicație îți va găsi pe cineva. Te va pune în contact cu alți oameni în funcție de interesele comune dar și de locuri în care ai fost.

3.Neqtr

Dacă ești genul de persoană cu o conștiință socială, atunci încearcă această aplicație. Te va conecta cu tot felul de oameni cu interese sociale comune cu ale tale, cum ar fi oameni care fac parte din asociații non profit sau încearcă să dea înapoi societății. Și având în vedere că aplicația este creată de femei, riscul de întâlniri eșuate sau de remarci misogine este minim.

4.Bark’N Borrow

Dacă partenerului nu îi place câinele tău, sau invers, el trebuie să plece. (Partenerul desigur). Ei bine această aplicație te scutește de această durere de cap deoarece este destinată exclusiv iubitorilor de animale și în principal deținătorilor de pufoșenii patrupede. În plus, această aplicație te poate ajuta să îi creezi întâlniri de joacă cățelului tău, chiar dacă tu nu ai chef să te mai întâlnești cu cineva. Cine știe, poate chiar la o astfel de întâlnire îți vei găsi alesul.

 Klique

5.Klique

Klique vine cu un adaos la clasicul de acum Tinder, și anume îți permite să te întâlnești cu un pretendent împreună cu prietenii, online desigur. Aplicația îți permite să creezi grupuri cu ajutorul prietenilor în care să discutați cu toții cu un posibil partener. De asemenea, nu te mai obligă să răspunzi la tot felul de întrebări stupide atunci când îți faci profilul, ceea ce este extraordinar pentru persoanele care au o atitudine mai directă față de întâlniri.

6.WhoNow

Această aplicație este mai de grabă un organizator pentru toate contactele pe cate ți le faci pe Tinder, Bulble și OkCupid. De asemenea, îți permite să vezi comentariile de la aceste profile și în același timp te las să trimiți informațiile altor contacte cum ar fi prietenilor. Este extraordinară pentru cineva care jonglează mai multe aplicații și care nu vrea să încurce nimic. De asemenea, atunci când ai nevoie de părerea prietenilor, poți să trimiți profilul acestora.