Există un milion de motive pentru care ar trebui să îți amesteci și apoi să îți potrivești costumele de baie, în special dacă vorbim de deux pieces clasice. Poate pentru că ai pierdut câteva părți și ai rămas numai cu sutienele sau chiloții, sau poate te-ai săturat de ele, sau vrei ceva nou pentru a impresiona pe cineva la plajă sau pur și simplu nu mai vrei să cumperi costume de baie noi. Motivele sunt nenumărate, însă hai să fim serioase, nu ai nevoie de absolut nici un motiv pentru a arăta fabulos. Iar schimbând câte ceva la modele clasice vei avea acest efect. Iată cum poți să asortezi piesele din costumul de baie.

 costum de baie print

1.Nu-ți fie frică să amesteci imprimeurile

Asortarea imprimeurilor a devenit o practică din ce în ce mai folosită a adeptelor stilului print. Iar costumul tău de baie nu ar trebui să fie mai prejos. Astfel, dacă ai sutienul cu un imprimeu îndrăzneț, poți să optezi pentru unul mai clasic cum ar fi dungile în partea de jos. De asemenea, un print mare poate fi asortat cu unul mic. Trebuie să ai grijă pentru că printurile mari în general adaugă volum. Deci dacă vrei ca ceva să pară mai mare, acolo este locul formelor ample.

2.Poți să asortezi culorile îndrăznețe

Un sutien de o culoare și un chilot de altă culoare va da o nouă dimensiune cool întregului tău look. Combinația favorită a tuturor este partea de sus albă și cea de jos neagră. Însă și culorile aprinse sunt fabuloase. Nu încerca, totuși, să coordonezi două nuanțe ale aceleași culori sperând că așa va părea din același set. Sigur nu va merge. Poți însă să îndrăznești și să optezi pentru 2 culori îndrăznețe.

3.Poți să optezi pentru coluri solide și printuri

Atunci când asortezi un imprimeu cu o culoare solidă, culoarea fie este inclusă în print, ori intră în contrast cu aceasta, dacă stai să te gândești la întregul look. Sutienele de culoare și chiloții cu imprimeu sunt cea mai bună opțiune de asortare.

 alcatuieste costul de baie

4.Ia în considerare aspectul

Un lucru pe care trebui să îl ai în vedere atunci când încerci să faci un set din două pese diferite este felul în care arată împreună, iar în cazul costumelor de baie vorbim despre cât acoperă. Un sutien care acoperă mult nu va arăta bine cu un chilot șnur, spre exemplu. Încearcă să asortezi sutienele sport cu chiloții sport, cele feminine să stea împreună la fel și cele decoltate. Ideea este să creezi un ansamblu armonios din punct de vedere al stilului.

5.Păstrează tema

Atunci când asortezi printurile, alege o temă comună pentru costumul de baie. De exemplu, imprimeurile tribale merg tot cu imprimeuri tribale. Sau poți să alegi o temă tropicală pentru a te asorta și cu peisajul.

6.Alege o paletă de culoare

Atunci când încerci să pui alături două imprimeuri complicate, alege-le în funcție de o paletă de culoare și asigură-te că sunt suficient de diferite una de celalată pentru a face contrast și că acestea arată bine pe un bronz impecabil.