Vrei să ai parte de o poveste de dragoste în această vară? Răspunsul la întrebarea „cu cine” stă scris în stele! Semnul tău zodiacal îți indică trăsăturile unui potențial partener cu care să ieși la întâlniri vara asta!

Berbecii  cu Obsedatul de Fitness

Poate din cauza faptului că vara asta ești mai dornic ca oricând să te menții în formă. Ar fi prea ușor să începi să ai o aventură cu instructorul de gimnastică în vara asta, dar la fel de bine ai putea să găsești o persoană care să aibă același interes ca al tău, cel puțin temporar.

Taurii cu Romanticul de pe covorul roșu

Nu sună rău deloc, nu? Să faceți dragoste pe un covor nu neapărat roșu, însă dacă l-ai găsit pe cel care să-ți răspundă cu la fel de multă afecțiune și pasiune, atunci știi că nu trebuie să-l ratezi! Vara asta poate fi una de milioane, atâta timp cât o petreci alături de cine trebuie.

Gemenii cu Gurmandul Super-Degustător

Nu e că nu te interesează de modul în care arăți, dar cum poate fi o vară mai perfectă decât niște întâlniri prin baruri under, micul dejun la pat după o partidă fierbinte de sex, totul pe repeat?

Young couple have breakfast at italian café

Racii cu DJ-ul Cuplat

Ridică mâinile în aeeerr! Gusturile tale rafinate în muzică ar putea fi șlefuite de ale unei persoane la fel de selecte și precise, iar asta nici că ar putea să-ți stârnească interesul mai mult în această vară! Ca să nu mai vorbim de faptul că acolo unde e multă muzică bună este și distracție…și sex.

Leii cu Sofisticata suavă

Nu te-ar deranja deloc să reînvii acele zile în care persoanele se aranjau excesiv de mult înainte de o întâlnire, petreceau mult timp față în față și chiar își trimiteau bilețele de dragoste pe hârtie (nu pe telefoanele mobile). Cum să nu ieși cu cineva care-și face timp pentru romanță și pentru tine?!

Fecioarele cu Persoanele cu selfie stick

E momentul tău de glorie și vrei să fii în lumina reflectoarelor, pe cât de mult posibil. Astfel, ți-ar plăcea la nebunie să documentezi tot timpul de calitate pe care îl petreci alături de cineva… și cine e mai potrivit decât cel care umblă cu un selfiestick după el?

fecioarele cu selfie stick

Balanțele cu cel căruia îi plac îmbrățișările lungi și sensibile

Netflixandchill, pe scurt. Atâta timp cât vă aflați unul în brațele altuia, nici nu prea contează. Vara asta, romantismul atinge cote maxime pentru tine!

Scorpionul cu Activistul Pasionat

Cu atâtea schimbări care amenință firea ta obsesivă de securitate, nici nu e de mirare că îți dorești pe cineva cu care să ai parte de mai multă stabilitate și cu un apetit sexual în creștere.

Săgetătorul cu Tocilarul IT-ist

Ești cam ambițios în această vară, așa că nu vrei să-ți ieși din mână atunci când vine vorba de jocul seducției. Prin urmare, seducând un tocilar IT-ist vei simți că ai înscris pot-ul cel mare zi de zi, în special dacă o să îți arate o cu totul altă lume… de acolo de jos!

Capricornii cu Aviatorul îndrăzneț

În vara asta simți că ești la înălțime sau vrei să fii ridicat la înălțime. Nici tu nu te poți decide, așa că cel mai bine ai ieși cu un aviator, capabil să te ducă cu capul în nori…la propriu și la figurat!

Vărsătorii cu Visătorul tantric

Simți că vara asta este perioada în care erotismul tău ajunge la cote maxime, așa că nu îl poți lăsa neexplorat. Cine să fie mai potrivit decât cel care te va privi cu ochi idealiști și va dori să te introducă în tainele sexului tantric?

Peștii cu Amatorul de cultură

Sigur, ar trebui să recuperezi la partea cu cititul, însă cu siguranță îți dorești ca vara asta să întâlnești pe cineva care să te facă să trăiești o poveste de dragoste ca-n filme… sau romane? Nu contează, atâta timp cât există și un gram de cultură în poveste.