Să călătorești poate fi distractiv și de multe ori la o mică ieșire te gândești tot anul. Însă odată ce ai plecat, confortul de acasă îți lipsește. Realitatea este că acasă ești înconjurată de luxul pe care ți l-ai creat, iar atunci când pleci, îi duci dorul. Însă sunt lucruri pe care le poți face pentru a face tranziția mai ușoară. Pe de o parte poți să iei unele obiecte cu tine pentru a te simți ca acasă oriunde. Însă acest lucru devine complicat dacă pleci pe o perioadă mai lungă, mergi să vizitezi și nu dispui de un tir care să se plimbe după tine prin lume. De asemenea, poți să te gândești la ce te face să nu te simți confortabil și să rectifici această problemă. Și dacă nu ți-ai dat seama, îți arătăm noi cum poți să faci călătoriile mai confortabile.

 calatorie linistita

1.Încalță pantofii înainte să pleci

Este o idee foarte bună să îți cumperi pantofi noi pentru călătorie. Însă, pentru a nu te roade sau strânge atunci când vrei să vizitezi mai multe obiective într-o zi, poți să îi porți puțin înainte de a pleca, pentru a-i ajuta să ia forma piciorului. Dacă nu faci asta ai toate șansele să te confrunți cu durerea și nu se știe dacă îi vei putea schimba la fel de ușor ca la tine acasă.

2.Îmbracă-te în straturi

Un aspect care de obicei este scăpat cu vederea este că atunci când călătorești cel mai probabil schimbi clima. De asemenea, pentru vei avea multe lori de vizitat trebuie să fii pregătită pentru ce e mai rău. Din acest motiv este indicat să te îmbraci în straturi pentru a te putea dezbrăca încetul cu încetul pe măsură ce se încălzește afară. De asemenea, este indicat să optezi pentru țesături naturale pentru a absorbi transpirația fără să creeze iritații.

 

3.Ia cu tine o ploscă

Până ajungi la destinație vei avea ceva de suferit prin mijloacele de transport, fie că mergi cu trenul, avionul sau autobuzul. Iar în acestea, dacă găsești, băutura este foarte schimbă. Din acest motiv este indicat, dacă vrei, să îți faci călătoria mai frumoasă cu ajutorul unui prieten de nădejde: alcoolul. Într-o ploscă nu îți intră suficient alcool ca să te îmbeți, dar te veui ameți puțin. Iar dacă îți este frică de zbor, te va ajuta să te relaxezi. Astfel, călătoria se va termina înainte ca tu să îți dai seama.

 calatorie

4.Ține la îndemână esențialele

Nu vrei să îți dai seama în zbor că te doare măseaua sau că ai avea nevoie de niște cremă de mâini. Găsește varianta mini pentru toate, mai ales pentru cosmetice, și pune-le în geanta pe care o vei avea cu tine tot timpul. Gândește-te la încărcător de telefon, gel de mâini, leucoplast, sticlă de apă, pastile și ceva de ronțăit. Într-adevăr, îți va îngreuna geanta, însă se va recompensa atunci când vei găsi ce ai nevoie repede.

5.Investește în dopuri de urechi și mască de ochi

Zgomotul pe care îl fac oamenii atunci când merg călătoresc este printre cele mai enervante aspecte ale acestei aventuri. Niște dopuri de urechi te pot salva chiar și de un copil care plânge. De asemenea, nu poți închide lumina atunci când vrei tu în mijloacele de transport. O mască de ochi te va ajuta să te odihnești puțin. Iar acest combo te va proteja de orice factor care te-ar putea irita pe durata călătoriei.