Cum arată femeia perfectă, ideală, în opinia bărbaților? E un lucru care ne-ar interesa pe oricare dintre noi, reprezentantele sexului frumos, însă de data aceasta aș fi tentată să înclin balanța într-un mod diferit: cum arată femeia potrivită pentru ei? În funcție de bărbatul pe care-l întrebi, probabil că acel clasament al trăsăturilor care fac o femeie potrivită pentru el s-ar putea să difere, însă cu siguranță există acel set de trăsături unice pe care orice bărbat își dorește să-l regăsească la o femeie.

Dacă misandrismul ar putea vorbi, cu siguranță ar spune că bărbații nu vor decât sex, iar că femeia ideală pentru ei este cea cu o experiență bogată în dormitor, însă trebuie să fim raționale și să acceptăm faptul că atunci când un bărbat își caută o femeie – femeia care să-i fie alături! – vrea ceva mai mult decât o expertă în pat și skill-uri nemaiîntâlnite de el până acum. E clar că un bărbat își dorește și asta, dar care sunt restul de calități ce completează tiparul femeii potrivite pentru ei? Îl vom descoperi în cele ce urmează:

  1. Inteligența. Crezi sau nu, unii dintre bărbați sunt mai maturi decât alții și pot să-și dea seama că au nevoie de o femeie inteligentă la brațul lor, și nu doar ca să se mândrească cu ea în public, ci ca să-i ofere toate lucrurile de care el are nevoie: afecțiune, înțelegere, sprijin și multă dragoste. Maturitatea unei femei inteligente nu se compară cu nimic altceva, iar din acest punct de vedere, bărbații sunt foarte selectivi – fie pentru că sunt conștienți că ei înșiși nu sunt suficient de maturi pentru a se descurca în toate, fie pentru că au o mândrie care nu-i lasă să se mulțumească cu mai puțin decât merită.
  2. Simțul umorului. Ne plac bărbații care ne fac să râdem toată ziua, cu gura până la urechi, însă nici lor nu le sunt indiferente femeile care-i amuză și alături de care se pot simți bine – câteva ore, o zi întreagă, o lună sau o viață. E mai ușor de trecut prin viață și de înfruntat greutățile atunci când știi că e cineva acolo pregătit să-ți aducă oricând zâmbetul pe buze.
  3. Sinceritatea. Micile minciuni, pe care le spunem de dragul de „a nu afecta relația” sunt necesare, ar spune multe dintre noi. La fel și omisiunile. Dar sinceritatea unei femei nu se referă doar la a spune adevărul și doar atât, ci și la autenticitatea sentimentelor ei, a modului în care se comportă cu el și cum se pregătește să-i fie alături în orice situație.sinceritate
  4. Loialitatea. Trecând peste toate prejudecățile cu privire la infidelitate și a ponderii despre care sex înșală mai mult, da, bărbații își doresc ca femeia lor să fie doar a lor și a nimănui altcuiva în rest. Este o pretenție pe care o avem și noi, femeile, de altfel. Întotdeauna femeile loiale vor fi apreciate mai mult decât cele care înșală, ține-ți minte.
  5. Simțul aventurier. În orice relație trebuie să existe și aventură, risc, distracție și adrenalină, așa că femeia potrivită, în opinia bărbaților, este înzestrată și cu un simț de aventură pe care vrea să-l împărtășească cu el.