Este foarte ușor să vezi defectele în alți oameni, dar mult mai greu să recunoaștem că uneori suntem vinovați pentru ceea ce se întâmplă, în special în viața de cuplu. Dar haideți să nu fim ipocrite și să recunoaștem că din când în când nu suntem cele mai șarmante, spirituale și înțelegătoare persoane din lume, chiar dacă vorbim de o relație. Iar dacă nu vreți să recunoașteți, iată câteva semne că relațiile pe care le-ai avut până acum s-au terminat in cauza ta.

probleme in relatie

1.Ai auzit aceleași plângeri în mai multe relații

 

Nu te îngrijora, nimeni nu-și dă seama de obiceiurile neplăcute până când cineva nu le arată cu degetul. Totuși, dacă mai multe persoane îți spun că le displace felul tău de a fi, sau nu sunt chiar atât de încântați de anumite reacții și lucruri pe care le faci, poate ar trebui să le iei în considerare sfatul. Știi tu, dacă unul îți spune că ești beată, mai bei, dar dacă ți-o spun mai mulți, te duci acasă și te culci. În plus, trebuie întotdeauna să fii conștientă de faptul că există loc pentru îmbunătățire.

 

2.Nu îți amintești când nu ai avut ultima oară dreptate

 

Dacă te gândești că nu îți aduci aminte când nu ai avut ultima oară dreptate, pentru că tu întotdeauna ai dreptate, atunci ai o problemă. Cu toții greșim din când în când. Iar dacă ești cu cineva în fiecare zi o perioadă lungă de timp există posibilitatea să tragi bățul scurt al conversației. Însă dacă partenerul nu îți spune când greșești înseamnă ori că îi este frică de reacția ta, ori că nu are chef de o ceartă pe acel subiect. Deci, ar trebui să mai lucrezi la toleranță, deoarece, după cum spuneam, cu toții mai greșim din când în când.

relatii

3.Oamenii știu de problemele tale din relație din cauza ta

 

Dacă te plângi tuturor de anumite lucruri, mai puți partenerului, atunci e vina ta că acea relație nu a funcționat. În ciuda faptului că văd acest comportament peste tot, asta nu înseamnă că este unul corect. Prima persoană care ar trebui să știe despre problemele pe care le aveți este exact cealaltă jumătate a cuplului. Odată discutate, se poate găsi o soluție. Însă dacă alegi să îți speli rufele în public, nu numai că ne vei găsi o rezolvare, dar riști ca partenerul tău să o considere o dovadă de lipsă de încredere.

 

4.Niciun prieten nu vrea să te cupleze cu un prieten de-al lor

 

Prietenii te cunosc foarte bine. Iar atunci când, în ciuda insistențelor tale, nu vor să te cupleze cu alt prieten de-al lor singur înseamnă că nu vor încă o durere de cap. Fii conștientă că la ei te duci să te plângi de toate relațiile tale. Și ei probabil nu vor să audă asta despre cineva drag.

 

5.Toate relațiile tale se termină la fel

 

Atunci când viața ta romantică poate fi asemănată cu un episod din Scooby Doo, ar trebui să te gândești că e ceva în neregulă cu factorul comun al tuturor acestor relații, și anume tu. Dacă te uiți în urmă și realizezi că toate certurile care au dus la despărțire au același subiect, atunci poate ar trebui să schimbi ceva.