Căldura insuportabilă de afară te face să visezi la cum îți petreci o zi întreagă lenevind pe șezlong, servind un cocktail și lăsând câteva dintre razele soarelui să-ți mângâie trupul – și să ți-l bronzeze. Dacă plănuiești să faci cât de curând o vizită la piscină, ștrand, mare sau orice alt loc cu multă apă, nu te poți duce nepregătită, asta-i clar! Trebuie să știi ce costume de baie să alegi astfel încât să impresionezi și să radiezi mergând pe plajă sau stând pe șezlong. Moda costumelor de baie din această vară te lasă cu foarte multe opțiuni de alegere, iar noi ți le prezentăm pe cele mai interesante dintre acestea!

  1. Costume de baie cu franjuri. Aceste costume se includ în categoria celor care atrag privirile și hipnotizează prin jocurile unduioase ale franjurilor. Fie că optezi pentru un costum cu franjuri în partea de sus, fie că bikinii sunt cei franjurați, în ambele cazuri vei arăta irezistibilă și jucăușă.
  2. Costume de baie cu imprimeu floral. Se numără printre costumele de baie preferate ale femeilor, în principal datorită culorilor vii și modelelor încărcate ce oferă un aspect senzual și erotic.
  3. Costume de baie cu imprimeu animal. Vei arăta ca o adevărată felină, chiar și dacă vei opta pentru un costum de baie întreg, căci animal print-ul face ca imaginația să devină sălbatică și înflăcărată.
  4. Costume de baie decupate retro. Tăieturile acestor costume sunt classy și foarte chic, punând în evidență zona bustului. Așadar, dacă ai o talie ca de viespe și te simți bine în pielea ta, lasă să se vadă asta, purtând aceste costume de baie.
  5. Costume de baie cu decolteu adânc. Ce poate fi mai sexy la o femeie decât un decolteu care să ațâțe și să stârnească imaginația în ochii celor din jur? Dacă vrei să fii de-a dreptul naughty pe plajă sau la piscină, știi deja ce alegere să faci, în special dacă ai niște forme apetisante!costume de baie cu decolteu adanc
  6. Costume de baie cu șireturi. Șireturile sunt niște decorații incitante și interesante. Îți vine să le deznozi ca să observi ce se ascunde în spatele îmbrăcăminții sumare. Bărbații cu siguranță nu-și vor mai putea lua ochii de la tine dacă îți faci o apariție într-un astfel de costum de baie!
  7. Costume de baie cu bretea pe un umăr. Asimetria este o tendință care face furori în orice arie a modei este inclusă, iar când vine vorba de costumele de baie, principalele tăieturi se fac în zona umerilor. Astfel, costumele de baie cu o singură bretea pe umăr incită imaginația și atrage priviri prin senzualitate și erotism.
  8. Costumele de baie crop-top. Sunt surpriza și cireașa de pe tort în acest sezon estival! Bretelele subțiri care se prind în jurul gâtului, partea de sus a costumului care se încheie imediat sub linia sânilor, le fac să fie perfecte pentru domnișoarele cu sâni mici, care vor să arate sexy și senzuale.costume de baie crop-top