Producțiile cinematografice ale acestui an stârnesc adevărate controverse și curiozități în rândul oamenilor din public. Dacă te-ai fi așteptat ca lista celor mai bune seriale din acest an să rămână neexplorată sau necriticată, te-ai înșelat. Însă cum altfel îți vei putea face o părere despre serialele care merită văzute și cele care nu? După îndelungi cercetări și critici citite la zi, am selectat filmele care se anunță extrem de merituoase pentru cele 2-3 ore în care ne vor ține lipiți de micile ecrane.

Fără alte introduceri și într-o ordine aleatorie, acestea sunt:

Deadpool. Dacă te-ai simțit atras dintotdeauna de filmele cu oameni neobișnuiți, înzestrați cu puteri paranormale sau supranaturale, Deadpool s-ar putea să-ți fie pe plac. De asemenea, dacă ești la curent cu istoria filmelor sau a desenelor animate X-Men, atunci cu siguranță te va încânta să descoperi o altă latură a acestora. Acest film are la bază ideea unui experiment militar de a oferi unei persoane abilitatea supranaturală a lui Wolverine de a-și regenera țesuturile. Numai că lucrurile nu ies chiar așa cum au fost plănuite, iar persoana în cauză – Deadpool, mai exact – se alege cu un complex de puteri supranaturale: regenerarea țesuturilor care îi prelungesc viața, imposibilitatea de a fi afectat de puteri telekinetice sau telepatice, etc. Însă pentru toate acestea există un preț de plătit, astfel încât Deadpool se alege cu un fizic desfigurat și un anumit grad de instabilitate psihică. Dacă vrei să afli ce întorsături ia cursul vieții lui Deadpool după aceste acțiuni, urmărește numaidecât filmul!

X-Men: The Apocalypse. Se spune despre el că este primul și cel mai de temut dintre mutanții din universul X-Men, a căror puteri, colectate de la mai mulți mutanți, depășesc granița posibilității, făcându-l invincibil și nemuritor. El este Apocalypse, cel care plănuiește să înlăture rasa umană cu scopul de a crea o nouă lume, dominată doar de cei mai puternici. În îndeplinirea țelului său, Apocalypse colectează o armată de mutanți puternici, printre care un Magneto fără inimă și o Mystique dornică de afirmare. Raven, împreună cu profesorul X strâng o echipă tânără de mutanți a căror datorie este să salveze omenirea.Bonus: dacă vrei să o vezi pe actrița care o interpretează pe Sansa Stark din Game of Thrones, atunci ai ocazia să o vezi în o cu totul altă ipostază!

x men apocalypse

Allegiant Part 1. După descoperirile zdruncinătoare făcute de seria Insurgent, este rândul primului film din seria Allegiant să continue acțiunea. Tris și Four sunt nevoiți să părăsească orașul în care se află singura lor familie și singurul oraș pe care îl cunoșteau, pentru a trece dincolo de zidul care înconjoară Chicago. Ce-i așteaptă pe mai departe pe cei doi eroi, vei afla vizionând prima parte a seriei Allegiant!

Menținând linia sci-fi-ului, Gods of Egypt propune o viziune diferită asupra relației dintre zei și oamenii de rând. De la acțiune, până la povești de dragoste ce trec de tărâmul real și de la mituri vechi și efecte speciale de senzație, Gods of Egypt te va ține cu sufletul pe jar de la început și până la sfârșit.

gods of egypt