Machiajul este un lucru sacru pentru femei, iar produsele de make-up sunt cele mai bune prietene ale noastre, indiferent de anotimp sau momentul din zi. Cu toate acestea, de la un an la altul, topul preferințelor în materie de make-up se schimbă. Unele produse ies din trend, altele, abia își fac intrarea. Unele dintre ele reușesc să se mențină în clasament, altele se evaporă. Ești curioasă să afli care sunt produsele de make-up ce nu trebuie să-ți lipsească din acest an? Anul 2016 vine cu noi perspective asupra tendințelor tale în materie de make-up! Descoperă-le pe fiecare în parte în rândurile de mai jos:

Rujul roșu. Tronează pe podiumul produselor de make-up care nu trebuie să-ți lipsească din anul 2016, asta deoarece eleganța, rafinamentul, senzualitatea și seducția pe care ți-o oferă rujul roșu nu poate fi surclasată! Mister și exotism, erotism și sexualitate, rujul roșu ți le oferă pe toate la pachet. Dacă vrei să lași o impresie plăcută pe oriunde mergi, asigură-te că rujul roșu nu-ți lipsește din poșetă!

Rujul închis. Din ce în ce mai multe femei poartă rujul închis cu orice ocazie care le apare în cale. Asta deoarece popularitatea rujului închis a întrecut toate așteptările noastre și încă se menține în topul produselor care nu trebuie să-ți lipsească nici în acest an. Nuanțele cele mai des utilizate de femei sunt vișiniu, burgundy, prună sau maron. Regula este să alegi nuanța care ți se potrivește ție cel mai bine.

rujul inchis

Buzele rozalii, cât mai aproape de culoarea naturală. Make-up artiștii nu s-au dezis de regula machiajului natural nici în acest an, iar ea se poate aplica acum și buzelor, nu numai întregului chip. Recomandarea profesioniștilor este următoarea: alege o nuanță fină de roz, care să se asorteze culorii tale naturale a buzelor. Cel mai frumos și imaculat machiaj este acela care nu iese prea tare în evidență!

Nuanțele pământii sunt ideale pentru machiajul smokey eyes în acest an, completate de tonurile metalice calde, deschise. În anul 2016, se observă o tendință înspre culorile calde în ceea ce privește make-up-ul, așa că și smokey eyes va urma aceeași direcție, orientându-se spre nuanțe precum nisipiu, bej deschis și diferite tonuri de pământiu. Griul și albastrul sunt și ele la modă, precum și movul plepum sau rozul palid. Pentru a adăuga efectul de dramatism al binecunoscuților smokey eyes, trebuie neapărat să folosești creionul negru și mascara la fel.

În 2016, se poartă sprâncenele groase și cât mai naturale. Dacă te numeri printre femeile ce nu au sprâncene mai groase, acest aspect se poate corecta cu ajutorul unui creion de o nuanță apropiată culorii sprâncenelor tale. Nu trebuie să le schimbi forma, ci doar să optezi pentru o idee mai accentuată în ceea ce privește grosimea lor.

Pomeții perlați. Blush-urile din acest an respectă regula naturaleții, așadar, obrajii tăi se vor bucura de o strălucire aparte, dată de efectul iluminator și luciul perluțelor de make-up adecvate tenului tău. Rozul fin și nuanțele de piersică se numără printre favoritele acestui an. Singura regulă pe care trebuie să o respecți este să alegi nuanța care ți se potrivește doar ție și tipului tău de ten.