Fiecare detaliu, chiar si cel mai mic element din visul nostru este important si trebuie luat in considerare atunci cand analizam visele noastre. Fiecare simbol reprezinta un sentiment, o stare de spirit, o amintire sau ceva din inconstientul nostru. In analizarea viselor, puteti afla despre sentimentele dvs. si, eventual, sa fiti pregatiti pentru ceea ce se va intampla. Amintiti-va ca nimeni nu este un expert mai bun in interpretarea viselor decat dvs.

Pentru a va calauzi in interpretarea dvs., am interpretat cele mai comune si simboluri in acest dictionar de vise online.

Ce semnificatie au visele: dictionar de vise

Nu exista nici o interpretare a viselor universale, dar dictionarul de vis online este foarte util, deoarece va poate ajuta sa dezvaluiti semnificatia simbolica principala a subiectilor obisnuiti. Trebuie sa interpretati visele in functie de povestea dvs. de viata. Intelesul este intotdeauna unic. Va recomandam sa folositi acest dictionar de vise online ca o sursa de inspiratie esentiala. Pentru a intelege mai multe despre viata dvs., aflati ce semnificatie au visele: dictionar de vise.

Apa. Apa in sine reflecta emotiile noastre, astfel incat aspectul ei ne poate ajuta sa le interpretam. Apa curata, simbolizeaza starea echilibrului mental si a succeselor; tulbure, are de a face cu lipsa de incredere si ganduri impure; turbulenta, indica sosirea unei perioade pline de nervi si probleme in viata.

Alimente. Alimentele in vise au de-a face cu energia, intelepciunea si intelectul: sunt, de asemenea, legate direct de spiritualitatea noastra. Este, de obicei, un semn de sanatate buna, desi poate insemna si ca suntem gata sa incepem o poveste de dragoste.

Casa. Cu toate ca, conform credintelor vechilor egipteni, visand a construi o casa arata o dragoste fericita, distrugerea uneia este considerata un semn de ghinion, poate anunta pierderi materiale grave si certuri cu cei dragi.

Cadere. Este un exemplu clasic de vis care ne reflecta teama de a pierde controlul asupra unui aspect al vietii. Visand o cadere inseamna ca ne confruntam cu o perioada plina de schimbari si provocari, ceea ce ne face sa pierdem increderea in posibilitatile noastre.

Copil. Acest vis inseamna o idee noua, un proiect care urmeaza sa inceapa si o imbunatatire personala. Cu toate acestea, atunci cand este vorba despre un copil care plange, tipa sau este bolnav, este posibil sa existe riscul de a nu reusi in afaceri.

Ce semnificatie au visele: dictionar de vise

Dinti. Dintii simbolizeaza increderea in dvs., asa ca, daca visati ca acestia cad, este posibil ca o anumita situatie sa va faca sa pierdeti increderea in dvs.

Lipsiti sau intarziati la un eveniment important. Acest lucru indica faptul ca incepeti sa simti ca va lipseste ocazia de a experimenta un fel de satisfactie in viata.

Moartea. Desi multi oameni interpreteaza aceste subiecte la propriu, moartea sau experienta mortii intr-unul dintre vise, are legatura cu o schimbare dramatica a vietii persoanei in cauza. Cu toate acestea, nu trebuie sa fie o schimbare negativa.

Nuditate. Daca sunteti dezbracati si incercati sa va acoperiti, este pentru ca aveti complexe pe care nu le demonstrati in mod deschis si aveti tendinta de a pastra aparentele. Pentru a ne arata corpul gol, pentru o schimbare, arata ca acceptam aspectul nostru fizic si dorim sa atragem atentia celorlalti in orice moment.

Persoane. Prezenta altor persoane in vise reflecta diferite aspecte ale propriei personalitati si indica ce caracteristici ar trebui sa dezvoltam. Uneori are de a face cu problemele noastre.

Paralizie. Conform unor surse, visand fi paralizat este un avertisment care se refera la pericolul legat de afacerea, sanatatea sau problemele sentimentale.

Relatii intime. Noi experiente si posibilitati sunt pe cale sa vina. Visul de a avea relatii intime cu o persoana pe care o cunoastem ne dezvaluie o puternica legatura emotionala cu ea.

Scoala sau sala de studiu. Daca trebuie sa sustinem un examen, este pentru ca trebuie sa invatam din greseli anterioare. Visand scoala arata dorinta de a excela si ambitii mari, dar si cerinte. Poate fi un semn al unei decizii dificile de facut.

Sarcina. Aceasta reflecta de obicei o lunga perioada de asteptare in realizarea unui proiect sau a unui plan in viata. Aceasta perioada de gestatie sugereaza ca se dezvolta un plan care urmeaza sa se nasca in realitatea practica, iar visul demonstreaza nevoia de a fi rabdator si de a oferi resurse adecvate pentru succesul nasterii proiectului.

Urmarire. Ce ne face sa ne amintim aceste vise este anxietatea si stresul care le insoteste. In functie de cine (sau ce) este ceea ce ne urmareste, poate indica faptul ca in viata noastra exista ceva de care vrem sa scapam cu orice pret si ne temem sa ii facem fata. Poate fi o persoana, o situatie sau sentimente.

Vehicule. Visand o masina, avion, tren sau barca poate indica directia in care vrem sa ne conduca viata. Ele semnifica necesitatea schimbarii, trecerea iminenta si pot scoate in evidenta obstacolele care ne asteapta de-a lungul drumului.

Zbor. Daca este un vis pozitiv si insotit de senzatii placute, este pentru ca suntem mandri de noi insine si dorim sa sarbatorim ceva ce am obtinut. Pe de alta parte, daca este un zbor care se termina prost, se pare ca ne simtim nesiguri si ca suntem descurajati pentru ceva ce nu vrem sa recunoastem.