Atunci când ești pusă în fața unui perete plin de rafturi cu oje de toate culorile și în final alegi o culoare, nu faci o decizie de stil ci și o afirmație personală. Pentru că atunci când gravitezi spre o anumită culoare spui mai multe despre tine decât îți imaginezi. De altfel, absolut tot ce alegi face un statement despre tine. La nivelul subconștientului optezi pentru lucruri care te reprezintă, chiar dacă la nivel conștient nu îți dai seama de asta. În această categorie intră și culoarea de ojă preferată. Fie că o aplici pentru că ți se pare că arată bine sau că se potrivește cu majoritatea garderobei tale, culoarea manichiurii tale spune foarte multe despre tine.

 manichiura rosie

1.Roșu

O manichiură roșie nu se demodează niciodată și este o alegere clasică. Iar dacă alegi această culoare înseamnă că este elegantă și chic fără să depui foarte mult efort. De altfel, ești o persoană care ține mult la aspect și încearcă să iasă în evidență cu ajutorul asseturilor pe care le are și nu pentru că nu ar arăta bine sau pentru că a făcut o greșeală de stil.

2.Negru

Negru este o culoare pentru manichiură la modă și în același timp complexă perfectă pentru o persoană cu foarte multă încredere în sine. De altfel, oja neagră este perfectă pentru revoluționari și pentru artiști. Contrastul pe care îl face cu pielea este întotdeauna elegant. De asemenea, persoanele care optează pentru această culoare sunt foarte îngrijite și meticuloase cu propriul aspect pentru că este o ojă care se întreține greu.

3.Neon

Pentru că oja neon este atât de aprinsă și țipătoare, cu siguranță va fi observată. Dacă optezi pentru acest tip de ojă înseamnă că vrei să fii mereu în timpul atenției. Ești haioasă și îți place distracția. Simțul tău al aventurii este foarte dezvoltat și ești mereu pregătită să te îmbarci într-o nouă călătorie.

4.Alb

Purtând o manichiură albă adaugă un element modern look-ului tău. Pe unghiile tale sugerează că ești o persoană cool și la modă. Însă în adâncul tău ai o personalitate destul de tradiționalistă și încerci să ieși din această castă din toate puterile.

5.Albastru

Albastru are foarte multe variații de nuanță, deci nu facem referire la una singură. Însă această culoare este versatilă și experimentală și sugerează că ești creativă și orientată spre viitor. Mizezi pe pata de culoare din viața ta și ai o personalitate veselă.

 manichiura albastra

6.Nude

Abia vizibila nude este perfectă pentru fiecare ocazie iar culoarea se asortează cu absolut orice. De asemenea, se pot face și foarte multe tipuri de nail art cu ajutorul acestei culori de ojă. O manichiură nude sugerează că ești o tipă relaxată și nu ai foarte multe pretenții de la oameni.

7.Pasteluri

Dacă îl plac pastelurile moi și suave atunci ești o romantică incurabilă. Acest tip de ojă sugerează că nu vrei neapărat să fii în centru atenției ci preferi mai de grabă să fii lăsată să visezi în liniște.

8.Roz

Dacă rozul este culoarea pentru care optezi majoritatea timpului înseamnă că este haioasă, îți place să filtrezi, ești ultra feminină și îți place să fii o femeie doar de dragul de a fi femeie.

9.Sângeriu

Această culoare închisă este cea mai sexy dintre toate. Dacă îți place să o porți înseamnă că ești o femeie fatală și că îți place să impresionezi prin feminitatea ta.