Se știe că sânii vin în toate culorile și formele. Din acest motiv sunt atât de interesanți. De altfel, sunt și cea mai versatilă parte a corpului: sunt atractivi și funcționali în același timp. Iar dacă ești puțin mai inventivă funcția poate fi extinsă de la cea de hrănire la cea de susținere a diverselor obiecte sau de ascundere a acestora. Dar dincolo de orice poantă, există mai multe feluri de sâni în lume, iar diferența dintre ei nu se bazează pe mărime ci pe formă. Iată care sunt și ce sutiene ar trebui să porți după formă.

 sani rotunzi

1.Rotunzi

Dacă sânii tăi par a fi rotunzi dedesubt și deasupra, atunci ai sâni rotunzi. Femeile cu astfel de frumuseți sunt cele mai avantajate deoarece nu au nevoie nici de susținere și nici de ridicare, având în vedere că natura a făcut asta pentru ele. Prin urmare, femeile cu sânii rotunzi pot purta orice fel de sutien vor.

2.Est-vest

Dacă sfârcurile tale se îndreaptă spre exteriorul corpului, atunci ai sâni est-vest. Și chiar dacă acestea nu indică puncte cardinale diferite, dar zona pieptului este goală, sânii părând să fie în lateral, atunci intri în această categorie. Cel mai bun sutien la care poți apela este unul push-up care îți aduce sânii spre centru, definindu-i.

3.Îndreptați spre lateral

Dacă sânii tăi sunt plini dar au un spațiu considerabil între ei care lasă pieptul gol, atunci ai sânii îndreptați spre lateral. Aceștia sunt mult mai plini și nu ai nevoie decât să îi aduci în față. Prin urmare, price fel de sutien te ajută, atâta timp cât este măsura corectă. Poți evita cu succes sutienele cu căptușeală deoarece ai sânii suficient de plini.

4.Lacrimă

Sânii în formă de lacrimă sunt exact ceea ce anunță a fi: mai înguști a bază și mai voluptoși spre capete. Pentru aceștia sunt ok toate sutienele. Totuși, ar trebui să eviți sutienele care depărtează sânii, cum ar fi cele în formă de triunghi de la costumele de baie, deoarece vor accentua lipsa de volum de la bază. De asemenea, pentru decolteuri este bine să purtați sutiene, deoarece acest tip de sâni se cam bălăngăne.

 sani subtiri

5.Sâni subțiri

În general sânii subțiri sunt și mici și se diferențiază de restul prin mărime dar în același timp și prin faptul că sunt rotunzi la capete și subțiri sus și pentru că sunt mai de grabă lungi decât lați. Astfel, acest tip de sâni sunt caracterizați printr-un număr mic la sutien. Iar pentru a-ți pune pieptul în valoare este indicat să optezi pentru sutiene cu căptușelă, deoarece va părea mai voluptuos, iar sânii vor fi ridicați. Totuși, avantajul este că poți să nu porți sutien atunci când nu ai chef.

6.Asimetrici

Aproape toate femeile au sâni asimetrici, fie că nu au aceleași dimensiuni sau nu au aceeași formă. Totuși, atunci când diferența de mărime este vizibilă înseamnă că ai sâni asimetrici. Dacă diferența nu este prea mare poți să cumperi sutiene cu căptușeală și apoi să scoți buretele dintr-o cupă. Iar dacă diferența este de mai mult de o măsură, atunci va trebui să îți faci sutien la comandă.

7.Clopot

Sânii în formă de clopot sunt la fel ca cei subțiri numai că ceva mai mari. Atunci când faci cumpărături pentru sutiene primul lucru la care trebuie să te gândești este susținerea. Însă în ceea ce privește forma sutienului, nu va trebui să îți faci griji deoarece toate vor arăta bine pe tine.