Să-ți alegi partenerul sexual în funcție de zodia ta poate fi o alegere mult mai inspirată decât dacă alegi la nimereală, pe baza atracției fizice sau după alte variabile pe care mintea ta le-a născocit în ultimele 5 minute. Alegerile după zodiac nu dau niciodată greș, mai ales dacă îți dorești să iasă scântei din dormitor. În fond, vei avea siguranța că sunteți pe aceeași lungime de undă și sunteți cu un partener care vă completează perfect.

Care este cea mai sexy pereche a ta, conform zodiacului? Află numaidecât!

Berbec+Balanță

Ambele zodii sunt semne energice și active, așa că atunci când se vor întâlni, vor avea cum să se distreze toată noaptea, fără oprire. Berbecii adoră personalitatea flirtrantă a Balanțelor, iar balanțele vor calma spiritul agitat al berbecilor, care vor vrea sesiuni de sex fierbinți și rapide, încă din secunda în care s-au urcat în pat. Încercați să începeți cu o poziție fierbinte din picioare, și mai apoi duceți lucrurile în dormitor.

Taur+Scorpion

Ambele sunt semne pasionale, încete și constante, care se bucură de fiecare moment în parte al actului sexual. Asta poate însemna contact vizual prelungit și mult, mult, mult preludiu. Ce-ați spune de o baie la lumina lumânărilor și poziții sexuale foarte intime?

Gemeni+Săgetător

Fiind aventurierii zodiacului, cele două semne sunt atrași unul de altul datorită spiritului lor liber și dorinței de a-și satisface curiozitatea. Așa că, atunci când vine vorba de a-și ocupa timpul unul cu celălalt, aproape nimic nu e interzis sau în afara limitelor. Sexul în locuri neașteptate, sexul neprevăzut și un preludiu spontan ar putea fi declanșatoarele de care cele două semne au nevoie pentru a da startul unei partide de sex așa cum vezi numai în filme.

Rac+Scorpion

Nu lăsa ca purtarea lor rece și competentă să te păcălească, asta deoarece acești doi nativi condimentează lucrurile numai în spatele ușilor închise. Din moment ce racul e super misterios, această trăsătură a lor va înnebuni de plăcere capricornul căutător să dezlege mistere. Capricornul este semnul kinky din această pereche, așa că racul va fi și mai dornic să se alăture călătoriei prin țara lui Oh. Un joc de rol sexy va fi biletul spre un orgasm incendiar.

perechea sexy

Leu+Vărsător

Acești doi parteneri sunt încrezători și individualiști din fire, așa că ambii știu exact cine sunt și ceea ce-și doresc. Își trezesc unul altuia admirația și curiozitatea și se bucură de atenția oferită cu dărnicie, atât în dormitor, cât și în afara acestuia. Pentru ei, partida de sex înseamnă că e vremea să-și facă dragostea auzită, tare și răspicat, așa că dacă ești vecinul acestor doi nativi, pregătește o pereche de căști numaidecât.

Fecioară+Pești

Ei sunt iubitorii și dăruitorii zodiacului, așa că atunci când se vor întâlni, se pot pierde unul în celălalt…cu orele. Firi altruiste și pasionale, celor doi nativi le place să facă dragoste prelung și să o facă cu suflet.. Sugestia astrelor este ca fiecare dintre ei să-i descopere celuilalt punctele sensibile și să le exploateze la maximum.