Eliminarea kilogramelor se poate dovedi a fi o sarcina descurajanta pentru multe persoane. Numeroase ore de macinat la sala cu rezultatul scaderii a doua kilograme pot fi cu siguranta descurajatoare. Dar, cu dieta adecvata, puteti amplifica aceste numere mici de pierdere in greutate pentru a atinge obiectivul dorit.

Un ingredient esential pe care il puteti cauta pentru a pierde in greutate este proteina. O dieta bogata in proteine nu ajuta doar la cresterea masei musculare, dar ajuta si la reducerea poftei de mancare si la arderea grasimilor, ceea ce la randul sau duce la pierderea in greutate.

O masa bogata in proteine asigura ca o persoana ramane plina pentru perioade mai indelungate, oferind in acelasi timp energia necesara pentru a functiona pe parcursul zilei. Carnea si nucile sunt o sursa bogata de proteine.

In plus, pulberile proteice sunt special concepute pentru persoanele care doresc sa construiasca masa musculara si sa piarda in greutate in timpul procesului. Proteina prezenta in aceste pulberi proteice este extrasa din surse puternic concentrate din plante sau lactate si incorporeaza alte ingrediente vitale pentru pierderea in greutate.

Ce trebuie sa iei in considerare inainte de a cumpara orice pudra proteica
Aveti in continuare o lista cuprinzatoare de pulberi proteice care va vor ajuta masiv cu obiectivele dvs. Dar inainte de a merge la vanzatorul local pentru a cumpara unul, trebuie sa tineti cont de anumite lucruri.

Exista cativa factori de care trebuie sa tineti cont in timp ce achizitionati o pudra proteica. Iata cativa dintre factorii importanti care va vor ajuta sa cumparati cea mai buna pudra proteica pentru pierderea in greutate care sa se potriveasca nevoilor dvs.

1. Restrictii alimentare potentiale
Nu exista o singura cea mai buna pulbere proteica pentru pierderea in greutate care sa se potriveasca tuturor, pentru ca toti avem restrictii alimentare diferite. Cand alegeti o proteina pudra, asigurati-va ca aveti in vedere toate restrictiile alimentare pe care vi le-ati impus.

Daca sunteti vegan, selectati o pudra proteica care contine proteine extrase exclusiv din plante precum soia, canepa sau mazare, in loc sa optati pentru pulberi proteice pe baza de lapte, precum zer.

Mai mult, persoanele care au diabet ar trebui sa cumpere o pudra proteica care nu contine zahar adaugat in ea. De asemenea, este recomandat pentru astfel de persoane sa selecteze o pulbere de proteine care are un continut scazut de carbohidrati.

Persoanelor cu boli renale li s-ar parea foarte dificil sa absoarba o cantitate mare de proteine intr-o singura portie. Prin urmare, pentru astfel de oameni este recomandata o pulbere de proteine cu continut de proteine cu raza inferioara.

2. Citirea etichetei
Trebuie sa cititi eticheta proteinei praf pe care o considerati potrivita pentru dvs.

Citind numele de proteina pulbere va va oferi un sentiment general de claritate cu privire la ceea ce ofera acel produs special – indiferent daca este un lapte sau un praf proteic pe baza de plante, indiferent daca ar fi potrivit pentru nevoile dvs. de pierdere in greutate, indiferent daca contine indulcitori artificiali sau nu si daca include creatina sau nu.

Astfel, citirea etichetei te va ghida pe calea cea buna in timp ce cumparati o pudra proteica.

3. Dimensiunea portiilor
Marimea portiei este un alt factor important pe care ar trebui sa-l luati in considerare inainte de a cumpara o pudra proteica. Fiecare pulbere de proteine incorporeaza o busola care este calibrata pe eticheta continutului nutritional din recipient.

In ceea ce priveste marimea buzunarului, acesta variaza de la un brand la altul. Nu exista nici o singura cea mai buna pulbere proteica pentru pierderea in greutate. Alegerea celei mai bune depinde in principal de obiectivele tale. Prin urmare, ar trebui sa cumparati o pudra proteica care sa satisfaca cerintele dvs. de pierdere in greutate

4. Incercati sa amestecati cu ceva
Alegeti o pudra proteica care intruchipeaza un amestec de proteine de inalta calitate, cum ar fi cazeina, zerul si soia, deoarece contin toti cei noua aminoacizi cruciali.

Incorporarea acestor aminoacizi este destul de esentiala pentru corpul nostru, deoarece stimuleaza factorul de crestere a masei musculare. Includerea proteinei de soia este destul de vitala, deoarece ajuta masiv la recuperare dupa o sesiune de antrenament riguroasa, in timp ce adaugarea proteinei din zer si cazeina se dovedeste a fi destul de cruciala pentru a creste sinteza proteinelor; care la randul sau creste masa musculara. Astfel, achizitionarea unei pulberi proteice care contine toate proteinele mentionate mai sus v-ar ajuta cauza.