Acum că inelul e la locul lui – adică pe degetul tău – și ai trecut peste etapa în care pierdeai ore în șir privindu-l și tot nu-ți venea să crezi, parcă încep să se audă și clopotele care anunță apropierea nunții tale. Deși ai plănuit-o în decursul unui an, pentru a avea grijă să nu pierzi din vedere aspectele esențiale, tot nu ai suficient timp pentru a te hotărî cu privire la cele mai importante amănunte care fac din ziua nunții tale cea mai perfectă zi a vieții tale. Rochia de mireasă și costumul ginerelui nu sunt singurele lucruri pentru care trebuie să vă bateți capul. Nici modul în care vor arăta invitațiile sau cine se va regăsi pe lista celor mai importanți oameni pe care vreți să-i aveți alături. Pentru ca o nuntă să se desfășoare așa cum trebuie, are nevoie de o locație deosebită.

Locația nunții este prima dintre cele mai dificile decizii pe care trebuie să le iei atunci când începi să plănuiești în detaliu cea mai frumoasă zi a vieții tale. Aceasta este ziua în care visele devin realitate, iar dacă de mică îți doreai o nuntă ca-n povești, într-un décor absolut fantastic, acum e momentul potrivit să-l alegi. Ți-am pregătit câteva idei de locuri excepționale în care să ai parte de o nuntă ca-n filme și povești!

  1. Nunta pe plajă. Este una dintre alegerile clasice, dar încărcate de un décor feeric. Cu marea în dreapta și alesul inimii tale în stânga, aproape că nu ai cum să reziști tentației. O nuntă pe plajă beneficiază de o locație exotică, iar faptul că aveți mult spațiu liber la dispoziție pe care să-l organizați după cum vă doriți este cel mai mare avantaj. Fie că vă doriți să fie în aer liber sau sub acoperișul unui local cu piscină, o nuntă pe plajă e ceva la care foarte multe femei visează. Singurul dezavantaj este reprezentat de starea vremii.
  2. Nunta în aer liber. Să zicem, o grădină botanică, pentru a crea un cadru și mai emoționant. Aranjamentele florale, gazonul verde și proaspăt, alte decorații pentru care veți opta (să nu uitați de lampioane!), cei mai importanți oameni alături, toate acestea pot deveni realitate dacă alegeți să planificați o nuntă în aer liber.
  3. Nunta într-o țară străină. Locațiile exotice din străinătate nu sunt pe bugetul tuturor, însă dacă aveți posibilitatea, nu spuneți nu acestei ocazii! Nimeni nu ajunge să-și trăiască visul în mijlocul unui peisaj de nedescris, străin de privirile voastre și pe care îl veți memora cm cu cm. Marele dezavantaj ar fi reprezentat de faptul că unii dintre invitați nu vă vor putea fi alături datorită distanței și a cheltuielilor de transport, însă nu lăsați asta să vă strice bucuria de a avea parte de o nuntă pe o insulă sau într-o țară străină.nunta la mubte
  4. Vrei să ai parte de o nuntă nonconformistă? Ce-ai zice de un parc de distracții? Carusele, luminițe, décor prestabilit, amuzament și voie bună, toate acestea într-un singur loc.
  5. O nuntă la munte. Dacă am început cu marea, nu puteam uita muntele. Nunțile la câțiva metri înălțime cu siguranță nu sunt un lucru prea obișnuit în zilele noastre, așa că dacă vreți să fiți puțin excentrici și să fiți ținuți minte pentru locația aleasă, muntele este o zonă perfectă! Aveți grijă numai la prognoza meteo!