Exista ceva atat de puternic la doamnele care indraznesc sa poarte o tunsoare pixie. De-a lungul anilor, am fost martori la unele tunsori pixie indraznete prezentate de cele mai curajoase femei. Adaugati o culoare de blond la tunsoarea pixie, si acesta este un nivel de look complet nou.

Ne place sa platim un tribut tunsorilor blonde pixie, pentru ca sunt pur si simplu fabuloase. De la supermodelul Twiggy la icoana de stil a noii generatii Zoe Kravitz, avem o multime de celebritati care au starnit furori cu aceasta coafura. Aruncati o privire la galeria foto pentru a vedea cele mai bune tunsori blonde pixie ale tuturor timpurilor.

zoe

Este sigur sa spui ca Twiggy a stabilit standardele pentru o tunsoarea blonda pixie. Bomba sexy britanica a inceput sa adopte o coafura pixie in anii 1960, cand majoritatea femeilor purtau parul in bucle. Tunsoarea ei pixie este una dintre cele mai iconice coafuri din istorie.

twiggy

Cand vorbim despre tunsoarea blonda pixie, prima persoana care ne vine in minte este Amber Rose. Modelul a ramas credincios look-ului blond pixie de mai bine de 15 ani. Și-a taiat parul cand avea doar 15 ani si s-a indragostit de capul ras. Poarta peruci lungi uneori, dar tunsoarea ei blonda este mereu acolo.

amber

Michelle Williams se intoarce mereu la tunsoarea ei iubita. Ea a debutat in 2007 in cadrul celei de-a 22-a editii anuale a filmului Independent Spiritual. De atunci, s-a intors la buclele de aur pentru o perioada de timp, dar s-a intors la tunsoarea pixie de mai multe ori. In 2011 si 2016 ea si-a taiat parul si a obtinut din nou o tunsoarea pixie noua. Pana in prezent, vedeta inca ramane la tunsoarea romantica pixie care ii accentueaza caracteristicile sale frumoase.

michel

Obtinerea unei coafuri atat de scurte este, cu siguranta, o alegere foarte indrazneata, dar aceste femei feroce dovedesc ca o tunsoare pixie poate arata la fel de minunat ca buclele romantice lungi.