O relație este de fapt un parteneriat bazat pe așteptări, compromisuri și nu în ultimul rând schimb de sentimente. Desigur, plăcerea de a fi alături de persoana iubită cântărește cel mai mult. Însă și schimbul de timp, sentimente și idei este important la fel ca și compromisurile pe care le faci. Din acest motiv, atunci când ești într-o relație trebuie să îți menții întotdeauna statusul și că ceri ceea ce îți dorești, deoarece de multe ori partenerul nu își dă seama de nevoile tale. Astfel, iată care sunt cele mai importante lucruri pe care ar trebui să le ceri de la partenerul tău necondiționat și mereu.

 realtie fericita

1.Considerație

Într-o relație considerația înseamnă foarte mult. Într-adevăr luarea deciziilor individual sau facerea anumitor lucruri în parte vă va face mai eficienți. Însă din când în când, preluarea unor atribuții de la partener atunci când simți că are nevoie de o pauză este o mană cerească. De asemenea, atunci când vine vorba de decizii importante este indicat să discutați și să îți impui punctul de vedere, în special dacă acestea vă vor afecta viitorul.

2.Timp

În zilele noastre toată lumea are tot felul de activități individuale în afara relației pe care o are. Asta alături de timpul petrecut la muncă, este destul de greu să balansezi și o relație. Atunci când simți că partenerul tău nu îți acordă atenția cuvenită este indicat să îi spui acest lucru, deoarece rareori partenerii realizează că chiulesc de la această parte a vieții. Unii consideră că dragostea este singurul lucru care ține o relație în viață și evită să depună vreun efort în a o întreține. Dacă lași această lipsă de interes să se perpetueze se va crea un spațiu între tine și partenerul tpu.

3.Prezența

Nu este nimic mai rău decât atunci când știi c ai un partener și acesta nu este alături de tine, fizic, în momentele importante din viața ta. Desigur, trebuie să îi acorzi partenerului circumstanțe atenuante și să înțelegi că uneori chiar nu se poate. Însă dacă lipsește întotdeauna poate nu este interesat sau pur și simplu nu își dă seama de cât de mult te rănește. Din acest motiv este indicat să îi spui ceea ce simți și să îi ceri să fie alături de tine atunci când ai nevoie de un însoțitor.

 relatie

4.Empatie

Te-ai gândi că poți empatiza cu ușurință la tot ceea ce i se întâmplă partenerului tău de viață. Din păcate, realitatea nu este chiar așa deoarece noi toți suntem ființe egocentriste. Din acest motiv din când în când trebuie să îi spui partenerului că ar putea să fie mai sensibil. Empatia este canalul prin care curge dragostea. Este modalitatea prin care sufletele noastre comunică și întreține flacăra dintre doi parteneri. Explică-i iubitului că este un subiect sensibil pentru tine și de ce.

5.Noutate

Cu această problemă se confruntă majoritatea cuplurilor care sunt de mult timp împreună. Partenerii intră într-o rutină și după mult timp le este greu să iasă în afara ei. Asta nu înseamnă că nu ar trebui să fii fericită cu ceea ce ai. Însă orice relație este ajutată de micile surprize pe care și le fac partenerii de-a lungul vieții. Fie că vorbim de ieșiri neplanificate, la călătorii la mici cadouri, toate acestea te scot din cotidian și vă ajută să vă cimentați relația.