Cand vine vorba de o relatie de succes, compatibilitatea este o necesitate. Prin definitia sa, a fi compatibil inseamna ,,doua sau mai multe lucruri pot sa existe sau sa lucreze impreuna in combinatie fara probleme sau conflict”. Acest lucru nu inseamna ca dezacordurile inseamna brusc faptul ca esti incompatibil, ci, dimpotriva, ca nu iti este teama sa iti exprimi diferentele si, apoi, sa le rezolvi.

Exista multe moduri in care oamenii pot fi compatibili. Dar, pentru cei care asteapta cu nerabdare sa-si citeasca horoscopul la inceputul fiecarei luni, tipul de compatibilitate care este cel mai important pentru ei este intre semnele astrologice. Iar pentru cei care urmeaza astrologia, semnele zodiacale si compatibilitatea horoscopului inseamna totul.

Iar cea mai buna parte a legaturii cu semnele in ceea ce priveste gasirea partenerului dvs. cel mai compatibil este ca nu exista un singur semn pentru dvs. De exemplu, daca sunteti un Capricorn , semnele cu cea mai mare compatibilitate pentru horoscop pentru dvs. includ Pesti, Scorpion, Fecioara si Taur. Uita-te la asta! Patru dintre care sa alegi!
Iata care sunt semnele dvs. astrologice cele mai compatibile .

Daca Zodia Ta este Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Esti cel mai compatibil cu Varsatorul, Sagetatorul, Leul si Gemenii.

Motivul pentru asta are legatura cu faptul ca Berbecul are o personalitate magnetica . Desi Berbecul este in mod notoriu competitiv si chiar controleaza putin, nu neaga faptul ca au un tip de personalitate mai mult decat iubitor. Atunci cand Berbecul arata ca petrecerea incepe de fapt, iar cand Berbecul gazduieste o petrecere, toata lumea moare pentru a intra pe acea lista de invitatii.

Din punct de vedere al compatibilitatii horoscopului, nu exista multe semne astrologice cu care nu ai fi compatibil , Berbec – cu exceptia unui alt Berbec – dar asta doar pentru ca atunci cand arunci doua persoane care trebuie sa aiba dreptate tot timpul, este un cerc vicios.

Daca Zodia Ta este Taur (20 aprilie – 20 mai)

Esti cel mai compatibil cu Fecioara si Pestii. Taurul tinde sa fie un pic rau pentru ca este incapatanat, dar realitatea este ca sunt doar plini de hotarare si cu siguranta trebuie spus ceva. Oamenii care sunt hotarati duc lucrurile la bun sfarsit si au mai multe sanse sa aiba succes decat cei care isi duc un scaun in spate in propriile lor vieti.

Aceasta putere este cea care face ca Taurul sa fie foarte compatibil, intelept cu horoscopul, cu Fecioara si Pesti, pentru ca fiecare semn este la fel de puternic in felul lor. Fecioara, la fel ca Taurul, este muncitor cu un profund sentiment de determinare. Puterea Pestilor se regaseste in caracterul lor – incurca-te cu un Pesti si nu vei fi iertat in curand.

Daca semnul dvs. zodiacal este Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Esti cel mai compatibil cu Varsatorul si Balanta .

Desi aspectul cu doua personalitati al Gemenilor poate parea descurajant, sunt destul de afectuoase si dulci. Din aceasta cauza, ei apeleaza la Varsator si Balanta, semne ca doar le place sa se hraneasca cu afectiune si atentie. De fapt, cel mai bun mod de a pastra aceste doua semne pe partea ta buna este sa le tratezi ca si cum ar fi singurii de pe planeta care exista. Acordat, Gemenii isi doresc si un nivel de atentie, dar nu la fel de disperat ca Varsatorul si Balanta. Gemenii se descurca destul de bine cu alti gemeni in ceea ce priveste compatibilitatea horoscopului, deoarece sunt capabili sa se descurce reciproc in moduri in care alte semne ar putea sa nu poata.

Daca semnul dvs. zodiacal este Rac (21 iunie – 22 iulie)

Esti cel mai compatibil cu Scorpionul si Pestii .

Deoarece Racul poate fi putin gelos, datorita faptului ca a urmarit prea multe comedii romantice, Scorpionul si Pestii se potrivesc.

Scorpionul, cu atentia lor minutioasa asupra detaliilor , poate tese lucrurile in asa fel incat sa difuzeze orice gelozie din partea Racului. Pestii, desi la fel de romantici ca Racul, ofera un ton mai egal perechilor, permitand o relatie de navigare lina – dar nu prea buna. Racul iubeste drama lor, pana la urma. Deci Pestii nu ar lua niciodata acest lucru complet departe de ei, adica Pestii pot fi dramatici atunci cand momentul o cere.

Daca semnul tau zodiacal este Leu (23 iulie – 22 august)

Esti cel mai compatibil cu Sagetatorii, Balanta, Gemenii si Berbecul.

Deoarece Leul tind sa fie exigent atunci cand vine vorba de iubire, aceste semne sunt dispuse sa puna capat acestui comportament. (Desi, sa fim sinceri, a fi exigent este cea mai mica caracteristica ,,discutabila” a Leului.) Ca orice leu care crede ca conduce spectacolul, Leul trebuie, de asemenea, admirat, adorat si tratat cu regalitate. In timp ce Sagetatorii, Balanta si Gemenii nu au nicio calificare in a face acest lucru pentru un Leu pe care il iubesc, Berbecul este un pic mai dur. Ceea ce face ca Berbecul si Leul sa functioneze atat de bine este provocarea pe care o prezinta intre ei: leul si berbecul, privindu-se reciproc, inspirand pofta de viata si iubire.