Atunci când vine vorba de compatibilități ar trebui să te uiți la Lună pentru a vedea dacă faceți o pereche bună împreună. Și nu spun asta pentru că m-a pus profesoara de română să învăț Luceafărul pe de rost. Ci pentru că Luna reprezintă adevărata parte emoțională a felului în care te raportezi la relații. Iată care sunt compatibilitățile zodiilor în funcție de Lună.

 compatibilitate

1.Berbec

Berbecii sunt direcți, la fel ca orice zodie de foc. Astfel, cea mai bună compatibilitate o au tot cu nativii zodiei Berbec pentru că știu să aprecieze puterea cuvântului la fel de bine. Și îndrăznețul Leu se potrivește cu acești nativi. Însă zodiile de apă care sunt mai sensibile nu se vor înțelege niciodată cu un berbec.

Taur

Taurii sunt cunoscuți pentru natura lor încăpățânată, în special atunci când vine vorba de sentimente. Un alt taur îți va înțelege dorința ta de avea întotdeauna dreptate, însă vor fi momente în care vă veți bate cap în cap. Pe de altă parte, Balanțele au diplomația necesară pentru a convinge (și suporta) un taur că există și alte opțiuni.

Gemeni

Gemenilor le place să zboare din floare în floare. Din acest motiv aceștia se pot stabili alături de alte zodii de aer, cum sunt vărsătorii sau balanțele  care îți vor alimenta dorința de a călători. Și alături de Pești poți găsi puncte comune care ar putea sta la baza unei relații frumoase.

Rac

Luna este guvernanta Racilor, ceea ce îi face pe aceștia foarte emoționali. Astfel, dacă te întâlnești cu un rac născut în luna Lunii vrei avea parte de un parteneriat frumos. Visătorii Pești sau reținuții Scorpioni se potrivesc cu Racii însă Leii puternici pot fi prea mult de suportat.

Leu

Leilor le place să fie lideri, astfel de obicei sunt partenerul dominant într-o relație. Un Berbec orientat spre acțiune sau un Săgetător optimist sunt perfecți pentru a încuraja Leii. Pe de altă parte, Taurii independenți și Scorpionii protectivi nu fac echipă bună cu nativii din Leu.

Fecioară

Fecioarele au tendința să critice totul în dorința lor de a atinge perfecțiunea. Iar acest lucru este destul de enervant pentru toate zodiile, în special pentru Vărsători și Săgetători care sunt mai delăsători. Însă Capricornii sau chiar Fecioarele sunt compatibile cu această zodie.

Balanță

Balanțele sunt iubiți diplomați cărora le place balansul în viață. Vărsătorii și Gemenii vor aprecia o relație armonioasă și în același timp creativă. Berbecii pe de altă parte nu vor aprecia instinctul Balanțelor de a fugi atunci când lucrurile iau o întorsătură urâtă.

 zodiac

Scorpion

Scorpionii au o natură privată și sunt foarte implicați atunci când vine vorba de o relație. Un Taur care prețuiește intimitatea sau o Fecioară inteligentă sunt compatibilățile Lunii pentru acești nativi. Pe de altă parte natura inchizitivă a unui Vărsător îi va enerva.

Săgetător

Acestor nativi găsesc bucuria, plăcerea și entuziasmul în toate situațiile. Un nativ din Gemeni deschis la minte sau Vărstăorii vor împărtăși viziunea optimistă asupra vieții. Totuși un Rac sensibil sau un Taur încăpățânat nu se va împăca vreodată cu un Săgetător.

Capricorn

Capricornii Lunii sunt întotdeauna în încercare de a urca pe scara socială. Un Taur serios sau o Fecioară pot înțelege acest tip de personalitate. Și viața disciplinată pe care o impune un Rac îi poate ajuta pe aceștia. Pe de altă parte, Balanțele vor cere prea multă diplomație.

Vărsător

Vărsătorii sunt calmi și știu cum să se comporte în situații în care trebuie să lucreze singuri sau în echipă. Un Leu spontan și curajos îl va susține pe nativul din Vărsător. Pe de altă parte un Taur încăpățânat sau un Berbec nerăbdător nu îi va ajuta pe acești nativi în revoluția lor persoanlă.

Pești

Natura visătoare și blând a Peștilor îi face o pereche bună cu aproape oricine. Însă într-o relație cu un alt semn al Lunii aceștia se pot plafona. Totuși Scorpionii sau Fecioarele au capacitatea de a-i scoate pe acești nativi din zona lor de confort și visare.