Îi recunoști după faptul că le place să mănânce foarte mult și des și au un senzor înnăscut de a detecta banii… sau a-i face. Ai ghicit, este vorba despre persoanele născute în zodia taur! Pasiunea pentru mâncare și dorința de a face/avea cât mai mulți bani sau chiar de a lucra cu aceștia se află printre atributele după care îi poți recunoaște cu ușurință pe cei din zodia taur. Dar dacă pe ei îi poți ghici din prima, cum face un taur să afle ce fel de partener de viață i se potrivește? La urma urmei, nici mâncarea și nici banii nu au aceeași savoare dacă nu te bucuri împreună cu un partener de ele. Ei bine, astăzi a sosit momentul să demascăm tipul de persoană care i se potrivește cel mai bine taurului. Dacă ești născut în acest semn zodiacal sau pur și simplu te interesează compatibilitatea dintre tine și un taur, verifică în rândurile de mai jos!

 Partenerul ideal pentru taur este un familist la fel de convins ca și el însuși. Într-adevăr, taurii sunt cunoscuți pentru faptul că le place să depună eforturi pentru a construi o relație frumoasă, temeinică și de ce nu, de lungă durată. Cu siguranță își va dori să aibă alături de el un partener sau o parteneră care nu numai să-i respecte aceste convingeri și dorințe, dar și să i le împărtășească. Numai un partener cu aceeași viziune pe termen lung asupra vieții se va putea potrivi cu cel născut în această zodie, adică unul care să se implice în relația de cuplu, să fie preocupat de gândul întemeierii unei familii și să demonstreze toate acestea cu fiecare ocazie pe care o are.

Taurul își dorește să aibă alături un partener de nădejde. La urma urmei, cine nu ar vrea? Numai că taurul chiar simte nevoia să se poată încreadă cu orice tip de problemă sau secret în partenerul de lângă el. În situațiile dificile mai mult ca oricând, își va da seama dacă partenerul său este de nădejde sau nu. Sprijinul manifestat pe toate planurile (financiar, material, emoțional, profesional) este unul dintre lucrurile de care un taur are mare nevoie.

Partenerul unui taur trebuie să aibă o doză de sensibilitate cu care să-l cucerească pe acesta. Să fim serioși, cui nu-i plac persoanele sensibile și sufletiste, care au nevoie de ocrotire sau reciprocitate? Ei bine, taurul caută așa ceva, iar dacă știi că te numeri printre acest gen de persoane, el e partenerul ideal pentru tine.

partener taur

Nu în ultimul rând, taurul vrea un partener care să poată oferi la schimb tot ceea ce primește. Cu alte cuvinte, este vorba despre reciprocitatea manifestată în toate formele ei. Taurul este altruist, iar partenerul său ar trebui să fie ca atare, cel puțin din simplul fapt că așa este corect. Dacă taurul este dispus la compromisuri sau să găsească soluții pentru a face ca relația lor să meargă, și cel de lângă el trebuie să lupte la fel de mult, să sacrifice sau să ofere în exact aceeași măsură.