Uneori, o afacere bine intenționată, dornică să crească, întâmpină pe cineva care le oferă o „scurtătură” ieftină pentru a-și construi lista de e-mailuri.

La început, aceasta poate părea o solutie rapidă. Dar, cumpărarea de liste de e-mailuri nu reprezintă o modalitate eficientă de a vă lărgi lista de e-mailuri. Ca o afacere, doriți cititori angajați care vă vor găsi emailurile valoroase. Persoanele din listele celor care vand adrese de mail nu au acceptat să primească e-mailurile dvs., astfel încât adresele de e-mail nu sunt de calitate.

Așadar, construirea de liste de e-mailuri este o sarcină pentru care trebuie să depuneți eforturi. Problema este că nimeni nu dorește mai multe e-mailuri, în special spam din surse necunoscute. Când vorbesc despre cumpărarea de liste de e-mail, nu vorbesc despre cumpărarea sau închirierea așa-numitelor opt-in liste de la cei care vand adrese de mail. Vorbesc despre a oferi ceva de valoare ca o modalitate de a motiva pe cineva să-și schimbe de bună voie adresa de e-mail pentru a primi ofertele dvs. și contacte suplimentare.

Așa că prețul primirii de e-mailuri a crescut în ultimii ani și trebuie să fiti creativi pentru a va construi listele. Trebuie să câștigati acei abonați prin e-mail!