Parul holografic este cea mai tare tendinta a parului pentru 2020. Aspectul futurist este definit prin nuante multidimensionale cu un luciu metalic. Poate parea complicat, dar este un aspect care poate fi batut in cuie chiar din confortul propriei bai. Principalul lucru care trebuie luat in considerare este culoarea de baza si cat de angajat esti fata de noul tau aspect. De exemplu, brunetele care doresc sa obtina o nuanta mai deschisa la roz (cum ar fi Opale in gama Preferente) vor trebui sa-si inalte parul in prealabil pentru a asigura o maxima de culoare. Brunetele medii-usoare pot opta in locul Feria Purple Amethis pentru un rezultat imediat, sau daca angajamentul nu este lucrul tau, Colorista iti permite sa incerci o culoare timp de o zi si functioneaza atat pe baze clare, cat si pe intuneric.

Preferinta (pentru parul blond deschis pana la inaltime):
1. Inainte de a vopsi: faceti un test pentru a previzualiza rezultatele culorii.
2. Pregatiti-va: asigurati-va ca parul este uscat, puneti manusile colorate. Scoateti varful de optimizare a culorilor. Scoateti capacul din sticla. Turnati intregul continut al sticlei Color Gel in creme de optimizare a culorilor si inlocuiti sigur capacul aplicatorului. Puneti degetul peste varful deschis, indepartati-va de fata si agitati pana cand amestecul este complet amestecat.
3. Aplicati: imediat dupa amestecare, aplicati culoarea din sticla pe parul uscat si nedeteriat. Pentru parul cu gri rezistent, aplicati mai intai pe zonele gri. Lucrati usor prin par, asa cum ati face un sampon. Folositi tot amestecul pentru a satura parul, apoi va ingramaditi parul deasupra capului.
4. Timing: lasati sa se dezvolte timp de 25 de minute. Pentru parul cenusiu: lasati-l in plus timp de 15 pana la 20 de minute.
5. Clatiti-va: cand timpul s-a terminat, adaugati o cantitate mica de apa calda parului si lucrati intr-o coaja, apoi clatiti pana cand apa curge.
6. Stare si reconditionare saptamanal: Aplicati Balsamul Care Supreme Color & Shine pentru a va satura bine parul. Lasati-l timp de 2 minute. Clatiti cu apa calda. Pastrati balsamul Care Supreme Color & Shine si folositi o data pe saptamana dupa sampon.

Feria (pentru par brunet deschis pana la mediu):
1. Inainte de a va vopsi, efectuati un test de cabluri pentru a previzualiza rezultatele culorii.
2. Pregatiti-va: asigurati-va ca parul este uscat, puneti manusile colorate. Scoateti varful sticlei de conditionare stralucitoare pentru dezvoltatorul Creme. Scoateti capacul aplicatorului din sticla. Turnati intregul continut al sticlei de gel de culoare de conditionare stralucitoare si a serului aromat de stralucire in sticla aplicatoare de creme pentru dezvoltatori de conditionare. Inlocuiti bine capacul aplicatorului pe sticla crema pentru dezvoltator de conditionare stralucitoare. Puneti degetul peste varful deschis, indepartati-va de fata si agitati pana cand amestecul este complet amestecat.
3. Colorarea: imediat dupa amestecare, aplicati culoarea din sticla pe parul uscat si netivit care incepe in fata. Lucrati usor amestecul de culoare prin par, incepand de la zona radacinii pana la complet saturat si apoi lucrati pe lungimile medii si se termina pana cand sunt complet saturati.
4. Timpul: lasati sa se dezvolte timp de 25 de minute.
5. Clatiti-va: pastrand manusile, adaugati putina apa calda parului si lucrati usor intr-un strat. Clatiti bine pana cand apa curge.
6. Stare profunda, mai stralucitoare si stralucitoare: Aplicati balsamul Power Shimmer pe par. Lucrati si lasati sa patrunda 2 minute. Clatiti bine cu apa calda pana cand apa curge limpede.

Colorista (de la blond la brunet inchis):
1. Asezati prosopul in jurul umerilor pentru a proteja imbracamintea.
2. Cu varfurile degetelor, aplicati o cantitate de vopsea pe un fir de par uscat. Nu este nevoie de manusi.
3. Periati sau pieptanati parul pentru a distribui machiajul pentru par Colorista.
4. Uscati sau suflati parul uscat. Stil dupa dorinta.

Cand vine vorba de mentinerea parului holografic, utilizati samponul si balsamul L’Oreal Paris Color Radiance pentru a pastra culoarea (desi nu trebuie sa va spalati pe cap in cele 24 de ore de la colorare, pentru a va asigura ca nu se elimina pigmentul) si atingeti-va radacinile. la fiecare patru pana la sase saptamani. Cand vine vorba de stilarea noilor dvs. incuietori, accesati L’Oreal Paris Stylista The Blowdry Cream pentru a va ajuta sa protejati parul de caldura.