Pantalonii scurţi de blugi sunt un must have al fiecărui sezon de vară, indiferent de an. Fie că sunt puţin mai scurţi sau mai coloraţi, aceştia sunt prezenţi pe fiecare catwalk atunci când sunt prezentate colecţiile de vară. Şi pe bună dreptate aceştia sunt atât de populari. Blugii scurţi pot fi purtaţi în orice moment al zilei, sunt uşor de asortat, iar din când în când pot deveni piese statement pentru un outfit. În plus, sunt foarte, foarte comozi şi versatili. Iar dacă nu ştii cum să îi asortezi pentru a crea un street style veritabil cu ajutorul acestora pentru fiecare moment al zilei, iată cum poţi purta pantalonii de blugi scurţi în această vară.

 blugi scurti

1.La brunch

Îmbracă-te la brunch-ul de duminică într-o pereche de pantaloni scurți din denim până la genunchi, sandale plate, poate chiar o pereche de sandale gladiator, pentru că trebuie să îți odihnești picioarele după nopțile de club din week-end și anticipând următoarea săptămână, și cu ochelari și o pălărie de soare, deoarece protecția este foarte importantă chiar și atunci când mergi la o masă cu prietenele. Pentru un look casual dar sofisticat n același tip, poți opta pentru o ie, deoarece acestea la noi în țară vor fi întotdeauna nemuritoare.

2.La muncă

Este adevărat că majoritatea corporațiilor nu permit angajaților să se îmbrace atât de casual. Totuși, dacă vorbim de o vineri casual sau lucrezi undeva unde o astfel de vestimentație este permisă, poți crea o ținută elegantă cu pantaloni scurți din blugi. Alege o pereche de blugi scurți cu tiv gros, o pereche de pantofi au chiar botine de vară cu toc și un blazer și cămașă elegante cu linii simple. Trebuie să ai grijă totuși la lungimea pantalonilor deoarece este importantă proporționarea. De asemenea, trebuie să știi că blugii cu găuri nu au ce căuta la locul de muncă, oricât de permisiv ar fi codul vestimentar.

3.La întâlnire cu părinții prietenului

Atunci când mergi să îi cunoști pe părinții prietenului tău trebuie să arăți extraordinar. Nu numai că trebuie să fii îngrijită și sofisticată dar trebuie să fii și în pas cu moda. Din acest motiv, o pereche de pantaloni scurți de blugi capri evazați sunt perfecți. Aceștia nu sunt nici blugi, nici pantaloni scurți per se și nici pantaloni lungi și restrictivi vara. Ci sunt vaporoși, comozi și foarte sofisticați cu simplitatea lor. Alături de o bluză mai elegantă și o pereche de sandale cu toc moderat, blugii scurți vor avea un impact foarte elegant.

la o petrecere

4.La o petrecere

Îmbrățișează vibrațiile boho chic într-o pereche de pantaloni scurți din blugi cu găuri și franjuri, o bluză lărguță cu un umăr gol (cel mai în trend model de bluză vara aceasta), botine și accesorii cât mai mari și în ton cu pământul. Această ținută va fi suficient de comodă ca să te țină în picioare până se va crăpa de ziuă și impactul pe care îl creează este demn de revistele de modă.

5.La o întâlnire

Nimic nu este mai plăcut decât să stai să flirtezi cu un tip în timp ce ești îmbrăcată comod și drăguț în același timp. Poți fi sigură că pantalonii tăi scurți pot face tranziția la vestimentația de noapte. Îmbracă-i cu o bluză ușor transparentă și o pereche de sandale elegante, cu toc. Poți opta pentru o pereche de pantaloni scurți din blugi albi, deoarece sunt la fel de versatili ca blugii albi lungi. Ar trebui totuși să eviți blugii rupți și să ai rijă la proporții.