Dacă ai sânii mari, ultima ta problemă este să atragi atenția asupra părții tale de sus a corpului, deoarece inevitabil, toate privirile vor fi atrase exact de acea zonă. Din acest motiv, majoritatea femeilor cu un bust generos evită imprimeurile îndrăznețe, deoarece au parte de o înfrumusețare naturală și nu mai au nevoie de încărcare exact în acea parte a corpului. Însă lipsa de culoare și de modele interesante te poate lăsa fără dorință de viață. Ce-i drept, este destul de greu să încalci regulile modei, chiar și atunci când poți crea un outfit de bun gust. Înspă sunt anumite lucruri pe care o femeie le poate face pentru a se bucura de bluzele cu dungi, imprimeuri și chiar aplicații interesante. Iată cum poți purta o bluză îndrăzneață dacă ai sânii mari.

 sani mari

1.Îndrăznește să nu îți pese

Chiar dacă este mult mai ușor de spus decât de făcut, acest mic act de rebeliune nu este numai cheia etalării unor bluze încărcate chiar dacă ai pieptul voluminos, dar și de a nu-ți încărva viața cu tot felul de reguli de fashion. În momentul în care vei realiza că nu există o logică foarte bine legată în spatele acestor reguli le vei putea lăsa deoparte și să îți trăiești viața colorată așa cum vrei tu.

2.Optează pentru un decolteu adânc

O metodă foarte practică de a echilibra un pattern încărcat este să arăți puțină piele. Iar acest lucru te ajută foarte mult, în special atunci când ai ce arăta. Decolteul va întrerupe imprimeul și nu va fi la fel de încărcat.

3.Combină bluza cu pantaloni simpli

Poți lăsa punctul de focus partea de sus a corpului, optând pentru un pantalon simplu negru care nu va încărca cu nimic ținuta. Chiar dacă bluza este încărcată, eleganța vine din întregul ansamblu, nu numai dintr-o singură piesă. Din acest motiv o blues încărcată va fi echilibrată de ceva simplu mai jos.

 asorteaza culorile

4.Asortează culorile outfit-ului cu cele ale bluzei

Menține punctul de interes partea de sus a outfit-ului asortând întregul ansamblu cu aceasta. Astfel, totul va fi legat. Iar în ciuda faptului că sună a fi prea încărcat sau chiar kitsch, nu este deloc așa. Într-adevăr este o mișcare îndrăzneață, însă efectul poate fi unul elegant și sofisticat. În plus, această combinație îți va da foarte multă încredere în sine pentru că vei fi îmrăcată într-o combinație puțin accesibilă multor femei.

5.Poți să încarci partea de jos

Dacă ți se pare totuși prea încărcată o bluză cu pattern sau crezi că atrage prea mult atenție, însă iubești jocurile de culori, atunci poți opta pentru un pantalon sau o fustă cu imprimeu, iar partea de sus o poți menține simplă. Efectul este același ca la combinația de bluză încărcată și pantalon simplu. Iar avantajul este că echilibrează bustul generos cu partea de jos ceva mai plată. Astfel, nimeni nu va ști unde să se uite întâi.

6.Optează pentru o bijuterie statement

O broșă sau un colier statement va atrage atenția exact acolo unde vrei tu, strigând: sânii mei sunt mari și fabuloși. De altfel, sânii mari nu ar trebui ascunși sub nicio formă, deoarece sunt atuu al feminității sunt întotdeauna fabuloși. O bijuterie statement te va ajuta să îi etalezi exact în termenii tăi și va împărți privirile cu bijuteriile tale naturale, desigur.