fashion woman


Odată cu începerea unui nou sezon una dintre primele întrebări care ne vin în minte este: ”Ce se mai poartă acum?” Și dacă am crede că doar femeile sunt cele interesate de fashion, mare ne va fi uimirea să vedem că din ce în ce mai mulți bărbați au devenit interesați de stilul lor. Ne place să fim la ”rubrica” bine îmbrăcați, dar pentru asta trebuie să ne informăm despre ce se mai întâmplă în lumea modei și despre tendințe nu doar în materie de fashion, ci și de beauty. Și mai mare va fi interesul acordat acestei sfere, de către persoanele dependente de fashion, care cunosc nu doar trendurile, ci și celebritățile, modelele sau designerii celebrii.

Nimic nu constituie o bază mai bună a unui fashionist/ fashionistă decât o informare solidă asupra modului cum trebuie să își ”organizeze” garderoba. Înainte de a merge la o sesiune de shopping intensivă este recomandat să analizezi cam ce a apărut nou în fashion . Vei fi încântat să știi că ești printre primele persoane care au început să poarte un anumit obiect vestimentar. Uneori îți trebuie curaj să adopți stilurile de îmbrăcăminte promovate. Dar cel mai important este să te definească ceea ce porți. Să îți asumi ținutele, nu doar să te îmbraci așa pentru că este în trend.

Pfashion trendsentru ați defini un  stil propriu, încearcă să îți formezi un ochi critic asupra ținutelor pe care le adoptă celebritățile. Odată ce începi să te hrănești cu tot ceea ce înseamnă fashion, vei vedea probabil schimbări și în modul în care te îmbraci. Vei fi mai atent la ceea ce achiziționezi și vei dori să furi din ”tipusurile” celor mai cunoscute fashion icon-uri. Dacă ai aflat că Rihanna s-a făcut anul acesta gri la păr, probabil te vei gândi și tu din ce în ce mai mult la posibilitatea de a-ți schimba nuanța părului. Să nu mai spunem de faptul că probabil vei încerca să ții cont de toate micile sfaturi pe care le vei primi de la fotomodelele tale favorite.

Și pentru că niciodată nu este ușor să aduni sfaturi legate de fashion din partea prietenelor, cea mai bună metodă este să citești de la specialiști în domeniu ceva cu care nu vei da greș. Dacă nu știi cum să porți noua rochie albastră pe care ți-ai luat-o, un site specializat te va învăța cum să o accesorizezi în așa fel încât să ieși în evidență și totodată să fii la actualitate cu moda.

Cum spuneam, să nu uităm de partea masculină care a devenit din ce în ce mai atentă la vestimentația pe care o adoptă. Nimic nu se compară cu un bărbat stilat, la costum, care știe cum să poarte corect cămașa, cum să asorteze cravata și este la curent cu ce pantofi se poartă anul acesta. Orice bărbat ar trebuie să știe câteva reguli simple după care să se ghideze atunci când vrea să își cumpere noi piese de îmbrăcăminte. Și dacă ești un înrăit iubitor de fashion, cu siguranță furând anumite sfaturi, vei reuși să faci combinații îndrăznețe prin care vei fi remarcat.

fashion man