Jacheta din denim este versatila si confortabila si este o piesa de imbracaminte care trebuie gasita in dulapurile fiecarei femei, precum si blugi. Cel mai important lucru cand vine vorba de imbracaminte si de imagine este sa va imbracati in functie de tipul de corp. Daca stiti ce modele de jachete va avantajeaza, puteti sa evidentiati cu usurinta anumite calitati si sa ascundeti imperfectiunile. Iata cu ce sa purtati jacheta de blugi, in functie de forma corpului!

Silueta clepsidra
Silueta clepsidra este cea mai ravnita de femei, deoarece se apropie de standardul ideal. Cum? Cu proportii echilibrate si forme extrem de feminine. Daca va incadrati in acest tip de silueta, sunteti norocoase. Puteti purta aproape orice model de jacheta de blugi. Totusi, evitati jachetele prea lejere deoarece nu vor evidentia silueta dvs. aproape perfecta. In schimb, purtati modele care atrag atentia asupra taliei subtiri sau a modelelor mai scurte, care se termina la talie.

Silueta para
Daca umerii sunt mai ingusti decat soldurile, atunci silueta dvs. este para. Cand creati tinute, obiectivul este de a echilibra corpul superior si inferior. Suprafata jachetelor si blugi cu detalii si aplicatii vor atrage atentia de la solduri. Puteti purta modele decupate sau supradimensionate care descopera gatul si subliniaza bustul. Puteti opta pentru jachete albe, deoarece acestea adauga volum.

Silueta dreptunghi
Silueta dreptunghi este asociata cu un tip de corp androgin, slab, lipsit de forme feminine. Daca va incadrati in aceasta categorie, atunci cel mai probabil umerii si soldurile dvs. sunt de aproximativ aceeasi marime si talia este usor de determinat. Ce trebuie facut atunci cand este vorba de alegerea vestimentatiei este sa purtati haine care creeaza iluzia formei. Acest lucru inseamna ca jachetele de blugi supradimensionate nu au nici un loc in garderoba dvs., iar cele legate la talie sunt cea mai buna alegere pentru dvs., si daca poti purta o centura de talie, creati o iluzie imediata de silueta clepsidra si de forme voluptoase.

Silueta mar
Silueta mar este una in care umerii sunt largi, soldurile sunt voluminoase, iar talia este nedefinita. Prin ceea ce purtati, trebuie sa deghizati soldurile largi si sa creati o impresie subtire a taliei. Pentru a realiza acest lucru, este necesar sa se evite imbracamintea stransa, purtand haine care nu sunt neaparat mari, dar usor lejere pentru a masca abdomenul. Jachetele de denim cu dimensiuni mai mari nu sunt recomandate, deoarece ele adauga volum si subliniaza forma completa. Va recomandam modele usor evazate sau tip motociclist care vin usor in V in fata si pot accentua bustul, indepartand atentia de la zonele cu probleme.