Atunci când vine vorba de sex, e clar – parcă niciodată nu poți avea prea mult în dormitor. Dacă te interesează modalitățile prin care îți poți prelungi plăcerea dintre așternuturi, ai nimerit unde trebuie, căci nu-ți vom spune numai atât, ci te vom și învăța cum poți avea parte de mai mult de un singur punct culminant în timpul unui act sexual. Așadar, cu puțin know-how și ceva experiență în spate, poți acumula mai mult de un simplu orgasm într-o singură partidă. Află, așadar, care sunt modalitățile prin care poți obține un orgasm multiplu, alături de partenerul tău!

Primul pas pentru a atinge punctul maxim al plăcerii este acela de a stabili o conexiune între minte și corp. Pe scurt, trebuie să fii deschisă la nou, adică la posibilitatea de a avea un orgasm multiplu. Dacă ai niște așteptări limitate cu privire la orgasmul tău, atunci și răspunsul va fi pe măsură. În schimb, cu cât crezi mai mult în ideea că da, așa ceva este posibil să ți se întâmple ție, cu atât mai aproape vei fi de marele moment. Sexul nu e doar un act fizic, ci și unul de stimulare mentală, de aceea conexiunea dintre minte și trup este important. În fond, corpul unei femei a fost construit să suporte mai mult de un singur orgasm.

Pasul doi: învață să-ți folosești mușchii pubcoccigieni. S-a demonstrat că aceștia joacă un rol important în favorizarea apariției orgasmelor multiple. Tot ce ai de făcut este să exersezi următoarele mișcări: încordează-ți mușchii vaginali până când îi simți mai strânși decât de obicei. Eliberează presiunea. Încordează-I din nou. În timpul actului sexual, repetă aceleași mișcări.

Pasul trei: trage de timp la maximum în timpul preludiului. Pentru majoritatea femeilor, stimularea clitoridiană este calea lor către orgasm. Dar de ce să nu încerci și o altă metodă de a obține o plăcere mai intensă? Roagă-ți partenerul să te stimuleze cu limba acolo jos o scurtă perioadă de timp, după care să se retragă și să se cufunde înapoi în tine. Tachinarea orală pregătește corpul să se aștepte ca după fiecare senzație ce-l încearcă, să urmeze o alta, și mai intensă. Așadar, după primul orgasm, corpul tău va rămâne în acea stare de pregătire-așteptare, pavând calea către următorul.

orgasm multiplu

Pasul patru: ia o scurtă, foarte scurtă pauză. După ce ți-ai dat drumul prima dată, s-ar putea să ai senzația de a-l opri pe partenerul tău din cauză că locul tău este sensibil la atingerea lui. Dar aici e diferența dintre un simplu orgasm și o stare de excitare care continuă: dacă intri în acea stare de excitație continuă, probabil că nu îți vei mai dori să te oprești. Pentru a nu ieși din starea de excitație, roagă-l pe partenerul tău să îți atingă și mângâie alte zone sensibile ale corpului tău (sâni, degete, gât).

Dacă simți că ești aproape de orgasm, orice ai face, nu te întrerupe și nu schimba poziția. Menținerea acesteia facilitează apropierea momentului cel mare.