Principala responsabilitate a avocatului este de a apara o persoana in mod legal. Pentru aceasta, trebuie sa-si exprime opiniile clientului pana la cel mai inalt interes. Ei reprezinta clientii in tranzactii de afaceri, meditatii si instante in care legea ar fi discutata.

Pentru aceasta, avocatul detine o intalnire cu clientii inainte sau in timpul sau dupa procedurile legale, asigurand capacitatea clientului de a intelege complet cazul.

Responsabilitati ale unui avocat bucuresti

  • Ofera sfaturi informative clientului care il vor ajuta sa justifice cazul.
  • Depun juramintele cu grefierii de la curte.
  • Reprezinta si vorbesc in numele clientului in diferite sedinte de judecata.
  • Obtin dovezi care vor fi utile pentru a justifica cazul.
  • Reprezinta clientii in fata altor agentii guvernamentale.
  • Vor trebui sa reprezinte clientii in initierea unei actiuni in justitie in cazurile civile, penale si de divort.
  • Un bun avocat bucuresti elaboreaza documente juridice importante.
  • Consiliaza clientii corporativi cu privire la problemele legale care apar in tranzactiile de afaceri.
  • Formuleaza contracte de afaceri si solutioneaza legal alte litigii de munca.
  • Ofera reprezentare personala in timpul sedintelor de judecata si in alte cazuri juridice.

Mai devreme sau mai tarziu, veti avea nevoie de un avocat bucuresti. Indiferent daca cumparati o casa, incepeti o afacere sau faceti o mostenire, asistenta juridica poate fi de nepretuit.

Dar gasirea unui avocat bun poate fi dificila. Iata cum puteti gasi un avocat bucuresti bun, chiar daca nu va puteti permite sa cheltuiti multi bani.

Trebuie sa luati in considerare experienta unui avocat bucuresti. Daca un avocat te trimite dupa 10 minute si iti spune „Nu-ti face griji. Voi avea grija de asta”, e ceva in neregula. Cea mai buna modalitate de a testa calitatea unui avocat este sa vezi cat de multe intrebari pune. Daca un avocat bucuresti nu va pune intrebari despre trecutul dvs., despre faptele cazului, despre strategia dvs., despre relatia dvs. cu opozitia sau cu tertii, despre obiectivele dvs. de afaceri pe termen lung, despre limitele dvs. financiare in urmarirea cazului si asa mai departe, cum poate sa va sfatuiasca si sa va ajute? Cu cat intreba mai putin un avocat, cu atat mai mult va va trata ca un caz standard. Dar nu esti. Și mai rau, daca nu pune intrebari, probabil ca nu stie ce sa caute.

Ar trebui să aleg un avocat tânăr sau un avocat mai in varsta? Este dificil și foarte greu de generalizat.

V-ați aștepta ca avocatul mai în vârstă să aibă mai multă experiență. Referindu-ne la experiență, nu există niciun motiv pentru care să nu vă așteptați ca avocatul dvs. să posteze CV-ul său și o listă a cazurilor sale judiciare care au fost publicate în reviste de lege.

Pe de altă parte, am văzut destul de des că avocații nu mai încearcă să studieze odată ce au trecut examenul de bara. Doar un student de drept poate ține pasul cu asta.