Confortul este foarte important atunci când îți alegi un outfit. Totuși, știu că există zile în care nu ai cu ce să te îmbraci, chiar dacă ai un șifonier plin de haine și tot ce ai vrea să porți sunt pijamalele. Pentru astfel de momente avem câteva sfaturi pentru a te ajuta să arăți bine pusă la punct aproape instant. Deoarece nicio femeie nu ar trebui să își încarce viața cu drame din acestea mărunte care îți pot strica ziua chiar de la început. În plus, atunci când arăți bine starea de spirit ți se îmbunătățește instant. Prin urmare, iată cum poți să arăți întotdeauna bine.

 monocrom

1.Îmbracă-te monocrom

Atunci când te îndoiești de farmecul pe care l-ar putea avea outfit-ul tău, sau trebuie să te îmbraci pentru a impresiona într-un timp foarte scurt, poți întotdeauna să apelezi la o vestimentație monocromă. Culorile neutre sunt extraordinare și ușor de purtat. De asemenea, acestea sunt întotdeauna elegante și te vor ajuta să arăți întotdeauna ca scoasă din cutie, având în vedere că acestea de obicei sugerează căldură și curățenie. Totuși, dacă ai îndoieli În ceea ce privește culorile neutre, poți întotdeauna să optezi pentru negru. Negru are extraordinar de multe avantaje, de la a-ți subția și lungi silueta până la faptul că este ușor de accesorizat și de purtat, deoarece nu se murdărește ușor.

2.Investește într-o bijuterie statement

O bijuterie statement, fie că este colier sau cercei sau set din acestea are darul de a crea orice ținută într-ul outfit. Aceasta va atrage atenția asupra ei și va lega întregul outfit. De asemenea, poți să o ții ca sursă se insiprație pentru a asorta anumite culori. Totuși, trebuie să ții cont de valoarea acesteia atunci când vrei să accesorizezi ținuta și cu alte bijuterii, deoarece prea multe pot crea un aspect ieftin și vulgar.

3.Investește într-o geantă structurată

Fie că optezi pentru una mică sau una mai voluminoasă, nimic nu se poate compara cu eleganța genților structurate. Acest tip de geantă este șic și mereu la modă. Este indicat să optezi pentru culori neutre deoarece vor fi mai ușor de asortat și nu vor ieși niciodată din trend. În plus, acest tip de genți sunt și foarte încăpătoare și versatile, deci le poți purta oricând.

 geanta structurata

4.Găsește machiajul care ți se potrivește

Un machia al buzelor și al ochilor te va face instant să arăți mai bine. Culorile trebuie să fie frumoase și să te avantajeze, iar din când în când poți să optezi și pentru unele trendy. Dar având în vedere că vorbim de un machiaj pe care să îl poți face dimineața repede, alege culorile clasice care te ajută. Un cat-eye este mereu elegant, iar pentru zi poți opta pentru unul maro, iar buzele pot fi îmbrăcate în culori neutre, nu foarte stridente. Perfecționarea unui astfel de machiaj va economisi mult timp în viitor. De asemenea, este ideal să investești în produse cosmetice de calitate care stau pe ten nemișcate pe tot parcursul zilei.

5.Fă-ți unghiile

Nu trebuie să investești într-o manichiură senzațională, doar un simplu lac sau ojă pot care fac diferența dintre neîngrijit și curat. În ciuda faptului că nu îți prezinți tot timpul mâinile, unghiile sunt vizibile, deoarece nu stai cu ele permanent în buzunare. În plus, colorarea acestora poate fi un act de rebeliune în special dacă lucrezi într-un mediu strict din punct de vedere vestimentar.