Definitia loialitatii este fidelitatea. Deci, ce inseamna asta in relatie? Sa stii ca ai loialitate intr-o relatie inseamna sa stii ca partenerul tau este intotdeauna acolo pentru tine si ca poti conta pe ei. Acest lucru ofera stabilitate si un fundament puternic care este imperativ pentru ca orice relatie sa depaseasca distanta. Unele caracteristici fundamentale ale loialitatii sunt respectul, comunicarea, afectiunea, intimitatea, vulnerabilitatea si compasiunea.

Loialitatea este dedicata nu numai partenerului tau, ci si relatiei cu tine insuti. Sa stiti ca sunteti pe deplin angajati unul cu celalalt si sa va dati seama cum trebuie luata in considerare orice decizie individuala in ceea ce afecteaza partenerul si relatia. O idee pentru completarea contului bancar emotional este de a crea un borcan cu lucruri pe care le iubesti la partenerul tau.

Loialitatea este o frumoasa alchimie a respectului si fiabilitatii. Este maturitatea in a sti ca toate relatiile au ritmurile si fluxurile lor, momentele bune si nu atat de bune. Aveti de gand sa te dai batut cand lucrurile te obosesc? Sau iti desfasori manecile si iti dai seama cum sa iti imbunatatesti relatia si sa fii cu adevarat acolo pentru partenerul tau? Cheia fiabilitatii este sa stii fara echivoc ca poti oricand sa te bazezi unul pe celalalt.

Loialitatea face din partenerul tau cel mai bun prieten. Esti 100% angajat fata de ei si de partea lor. S-ar putea sa nu fiti intotdeauna de acord, dar nu va tineti ostatic unul pe celalalt facand cealalta persoana gresita. Aceasta este persoana cu care doriti sa va petreceti cel mai mult timp. Desi este in regula sa ai hobby-uri si interese separate, partenerul tau este prima persoana la care vrei sa suni atunci cand ai vesti bune. De asemenea, sunt prima persoana la care vrei sa apelezi atunci cand ai nevoie de ajutor.

Loialitatea este dorinta de a vedea partenerul si relatia ca au succes. Tot ceea ce faci, tot ce spui si tot ceea ce esti este investit in relatia cu partenerul tau. Esti hotarat sa fii un cuplu de succes care iti traieste povestea de dragoste din povesti.

Esti cel mai ferm avocat al partenerului tau, iar dorinta ta este ca acestia sa fie cea mai buna versiune a lor insisi pentru a te impinge sa fii cel mai bun, care in cele din urma va va face cel mai fericit cuplu pe care il cunoasteti!

Cheile loialitatii intr-o relatie
Sa fii autentic pentru tine si pentru partenerul tau
La inceputul unei relatii, daca incerci sa fii cine doreste partenerul tau, s-ar putea ca ulterior sa se simta ca a existat momeala si schimbare.

Niciodata nu trebuie sa ascunzi nimic partenerului tau
Stai langa partener atat in momentele bune, cat si in cele rele, chiar si atunci cand este posibil sa nu fii de acord cu actiunile lor. Stai alaturi de ei si sustine-i chiar si cand viata devine dificila.

Cum sa construiesti loialitatea in relatia ta

Inainte de a putea construi incredere si loialitate, trebuie sa intelegi ce inseamna pentru partener si sa fiti pe aceeasi lungime de unda pentru a construi o relatie de lunga durata.

 1. Pastreaza promisiuni si secrete
  Asigurati-va ca va respectati promisiunile si nu pastrati secretele unul fata de celalalt.
 2. Lasa judecata in afara
  Asigurati-va ca va respectati reciproc si diferentele fara judecata. Desi este posibil sa nu intelegi de ce anumite lucruri sunt importante pentru partenerul tau, ceea ce este important este ca conteaza pentru partener.
 3. Nu-ti fie frica sa fii vulnerabil
  Onestitatea si vulnerabilitatea sunt cheile crearii de loialitate si incredere in relatie. De fapt, exista o multime de beneficii pentru a fi vulnerabil: Acceptati-va (defecte si toate)
 4. Fii iertator
  Iertarea este esentiala pentru construirea si mentinerea loialitatii. Cu totii facem greseli si este important sa iertam rapid. Nu tineti ranchiuni cu privire la incalcarile trecute, deoarece aceasta nu va eroda decat relatia.

Dand drumul la ranit, acceptand scuzele si mergand mai departe, construieste o incredere bazata pe adevar si iubire. Stiind ca suntem oameni, ca facem greseli si partenerul nostru ne va accepta asa cum suntem este cheia crearii increderii si loialitatii. Fii angajat sa lucrezi la tine
Cresterea si dezvoltarea personala nu numai ca te fac o persoana mai buna, dar iti imbunatateste semnificativ relatia. Este important sa cresteti ca indivizi si sa cresteti impreuna ca un cuplu.