Brandul de ochelari de soare Ray-Ban este unul dintre cele mai cunoscute si folosite in intreaga lume, pe langa faptul ca este unul dintre cele mai bine vandute marci de catre Zamarripa Optics. Intr-un model retro, dar in acelasi timp modern, Ray-Ban a fost admirat de o audienta foarte larga si a reusit sa continue sa fie la moda ani dupa lansare. O marca de ochelari de soare care se reinventeaza fara a-si pierde esenta initiala.

Cum sa stii daca ochelarii tai Ray-Ban sunt originali in 7 pasi

Succesul in randul tinerilor a determinat alte marci sa imite stilul Ray-Ban pentru a crea un produs de calitate inferioara care simuleaza acest brand legendar. Exista multi care nu-si pot permite un original Ray-Ban, desi costul sau nu este foarte ridicat, avand in vedere calitatea materialelor lor, deci opteaza pentru copii. Exista furnizori, mai ales pe internet, care vor incerca sa ne vanda falsuri, asa ca va vom oferi cateva sfaturi pentru a diferentia unele copii originale de tip Ray-Ban. Vezi si ” Cum sa recunosti o geanta Louis Vuitton autentica de un fals”.

Pasul 1
Tineti ochelarii. Ce simtiti in greutate si textura? Ochelarii de soare Ray-Ban sunt realizati din cele mai bune materiale de pe piata, asa ca, daca nu simtiti calitatea materialului, nu sunt Ray-Ban originali.

Pasul 2
Cautati sigla Ray-Ban pe obiectiv. La cei originali logo-ul este gravat pe sticla, nu este un autocolant. Copiile au de obicei un logo plastic lipit pe lentila, iar unii au o gravura de calitate scazuta. Tineti ochelarii in fundal pentru a verifica. Acest logo se gaseste numai pe ochelarii cu lentile duble.

Pasul 3
Simtiti atingerea de plastic. Trebuie sa fie de inalta calitate si sa nu para fragila sau prea rigida.

Pasul 4
Cautati numarul modelului. Puteti sa il gasiti pe interiorul lentilelor, cautati literele RB si numarul modelului si comparati-l pe site-ul Ray-Ban. Vezi si alte articole interesante pe amika.ro.

Pasul 5
Cautati logo-ul RB pe partea din dreptul nasului, deoarece multe copii nu au acest lucru.

Pasul 6
Verificati cutia in care au fost stocati ochelarii companiei. Chiar daca copiile au un finisaj bun, fiti foarte atenti atunci cand ii inspectati. Ar trebui sa fie o stampila de distributie pe cutie, care spune ceva similar cu „Protectia UV 100% – Ray Ban – Ochelari de soare de Luxottica”. Cutia trebuie sa fie insotita de o carpa de curatat lentila si cu informatii despre ochelari. Textul trebuie tradus perfect.

Pasul 7
Ganditi-va la ce platiti. In cazul in care pretul este prea bun pentru a fi adevarat, cu siguranta este. Cumparati numai din magazine de incredere.