Amal Alamuddin, soția lui George Clooney, este considerată o adevărată icoană de modă. Stilul de modă al lui Amal merge de la elegant și sofisticat, la casual-chic.

Rochii asimetrice
Avocatului elegant îi place să poarte rochii asimetrice la evenimente importante, deoarece ele definesc stilul ei de modă. Amal arată uimitor la repetiția de nuntă ținută la Veneția într-o rochie roșie asimetrică, ce îi accentuează fața exotică și picioarele ei lungi și subțiri. Tot în Veneția, doamna Clooney poartă o altă rochie asimetrică, de data aceasta împodobită cu trandafiri albi și modele roșii, suficient de scurtă pentru a-i evidenția picioarele tonifiate. Pantofii aurii cu toc înalt și vârf ascuțit îi alungesc în continuare picioarele și îi dau o atingere glamour.

amal

Stil marinar
Stilul marin, clasic și rafinat, se potrivește perfect lui Amal. O rochie maxi cu dungi verticale alb-negru, ce ne face să ne gândim la o croazieră și o pereche de tocuri armonizează perfect ținuta pentru o zi romantică petrecută la Veneția. Încă o dată, Amal poartă un costum în stil marinar, format dintr-o pereche de pantaloni albi și un top scurt. Ea a accesorizat ținuta cu o pălărie cu margini largi și cu un clutch bej discret, care a dăruit întregii ținute o atingere chic.

amal-

Combinația de culori negru și roz este un alt element definitoriu al stilului de modă al lui Amal. O scurtă rochie neagră și o haină într-o nuanță vibrantă de roz, plus o eșarfă neagră compun costumul lui Amal Alamuddin. Frumosul avocat de origine libaneză iubește această combinație de culori, care se traduce în costume feminine și elegante.

amal-alamuddin moda

Ținute casual
Stilul vestimentar al lui Amal este extrem de versatil. Se poate transforma cu ușurință dintr-un costum elegant într-un costum casual în cel mai scurt timp. Soția lui George Clooney a apărut pe aeroportul Heathrow din Londra, purtând o pereche de blugi masculini care au complimentat această tinuă casual.

Într-o altă zi, doamna Clooney a fost văzută de paparazzi pe străzile din New York, purtând o pereche de pantaloni capri și pantofi cu imprimeu multicolor, pe le-a potrivit cu o jachetă neagră cu fermoar. Și de data aceasta, ea a completat aspectul cu ochelari de soare aviator și pantofi bărbătești.

e stil