Majoritatea relațiilor se construiesc pe o serie de prime impresii, iar prima întâlnire este chiar prima oportunitate de a făuri o legătură mai puternică cu cineva. Cu toate că nu este o știință exactă, modul în care te îmbraci la prima întâlnire îți poate aduce mai mult noroc decât te-ai fi așteptat, ba chiar în unele cazuri ți-o poate aduce și pe a doua, a treia și chiar ceva atracție fizică în fața căreia nu prea ai cum rezista.

Astfel, dacă vrei să știi cum să faci ca să-l impresionezi încă de la prima întâlnire, urmează câteva sfaturi despre cum să te îmbraci astfel încât să te simți atractivă, sexy, dar cel mai important confortabilă, în preajma lui! Gata cu pierdutul orelor îndelung în fața oglinzii, tot spunându-ți că habar nu ai cu ce să te îmbraci! Să le luăm pe rând:

  1. Îmbracă-te pentru ocazia cu pricina. Dacă te-a invitat la o plimbare în aer liber, nu are rost să te duci îmbrăcată prea sofisticat, așa cum te-ai duce la un restaurant sau pub, spre exemplu. Pe de altă parte, probabil că nu vei vrea să apari la un restaurant într-o pereche de jeansi și teniși. Important este să știi la ce tip de întâlnire urmează să iei parte – casual, romantică, sofisticată, etc – înainte de a face planuri vestimentare elaborate.
  2. Asigură-te că te simți confortabil. Nu e nimic mai rău decât să mergi la o primă întâlnire și să trebuiască să te lupți constant cu îmbrăcămintea aleasă. Parcă tricoul e prea scurt, fusta ți se ridică prea mult în sus, afară mai adie și vântul… În secunda doi, te trezești că pierzi farmecul întâlnirii pentru că dai prea multă importanță vestimentației tale.
  3. Fii unică. Îți dorești să-i faci o impresie bună? Fă-o cu altceva în afară de hainele tale, poate nișe accesorii sau un comportament natural. Fii multicoloră ca un curcubeu sau monocronă, data asta te face să te simți bine.
  4. Concentrează-te asupra celor mai bune atu-uri pe care le ai. Cum spuneam, la prima întâlnire sigur vrei să faci impresie, așa că alege haine care să-ți pună în evidență atu-urile corpului. Ai picioare lungi și frumoase? Poartă o fustă medie. Ai un fund bombat și ferm? Poartă blugi mulați. Ai sâni mari și frumoși? Poartă o bluză sau un tricou cu un decolteu, însă unul nu prea exagerat.fii unica
  5. Nu te îndepărta de la stilul tău. Chiar dacă e prima întâlnire, nu trebuie să mergi la coafor pentru a avea cea mai perfectă coafură, cel mai bun machiaj. Bărbații apreciază mai degrabă naturalețea decât o păpușă încărcată cu tone de machiaj.
  6. Fii curată și proaspătă. Fă un duș înainte. Parfumează-te discret, nu astfel încât să-l intoxici. Mirosul său este sensibil și va detecta imediat parfumul tău.
  7. Fă-ți unghiile simplu, dar elegant. Însă asta nu e neapărat un aspect de bifat. Chiar dacă te va analiza în detaliu, puțin îi va păsa că ți-ai vopsit unghiile albastre și nu roșii.

Nu uita că cel mai important este să te simți bine în pielea ta!