Fiecare persoană are propriul său stil de a săruta, asta ne este destul de clar. Dar puține știm despre factorii care ne influențează modalitatea în care sărutăm. În timp ce personalitatea, trăsăturile de caracter și predispozițiile psihologice sunt menționate de majoritatea, de fapt, și semnul zodiacal are o mare influență în ceea ce privește modul în care fiecare dintre noi sărută. Cum putem afla cât de bine sărută un bărbat? După nativul din zodiac, bineînțeles!

Bărbatul berbec sărută impulsiv și energic. Dominator din fire, va pune toată pasiunea de care este în stare în sărutul pe care i-l oferă celeilalte persoane. Dacă e un lucru pe care îl vei vrea cu adevărat după ce te lași sărutată de un berbec, acela ar fi să ajungeți într-un loc intim, în cel mai scurt timp!

Bărbatul taur se pricepe la sărutat, fără îndoială. Ingredientele lui secrete și magice sunt pasiunea și senzualitatea. Unui taur îi place să-și ia tot timpul din lume în momentele de intimitate pe care le împărtășește cu persoana de lângă el, așadar, așteaptă-te la un sărut prelung, lent și hipnotizant, de-a dreptul.

Bărbatul gemeni mai degrabă ar vorbi decât să te sărute. Deși pot da semne de reticență la început, îi poți ghici intențiile după felul în care își umezește buzele, după faptul că se scarpină în cap – ca și când n-ar ști care-i cel mai potrivit moment să te sărute – după cum se scarpină în cap, și așa mai departe. Sărutul lor poate fi încordat în primă fază.

Bărbatul rac nu uită să adauge un grad de romantism nici măcar în săruturile sale. După ce te va cuprinde gingaș de obrăjori și-ți va da părul pe spate, probabil că te va privi mult timp în ochi, îți va face câteva complimente și te va săruta exact ca în filme – flămând și pătimaș.

cum saruta barbatii

Bărbatul leu nu stă deloc pe gânduri când vine vorba de sărut. Probabil că nici nu vei avea timp să realizezi ce se întâmplă atunci când leul te va săruta. Brusc și fără semne de avertizare, scurt și la obiect, sărutul unui leu este de obicei neprevăzut…de bun!

Bărbatul fecioară cumpănește toate aspectele unui sărut: să nu fie nici prea lung, dar nici prea scurt, nici prea uscat, dar nici prea umed, nici prea brusc, dar nici prea lent. Dintre toate zodiile, el sărută cel mai bine, cu măsurile potrivite.

Bărbatul balanță sărută romantic și visător, ori asta înseamnă că în timpul sărutului, își va imagina o eternitate petrecută alături de tine.

Bărbatul scorpion este adeptul sărutului lung, pasional, adânc, senzual și umed. E prea posibil să te lase fără aer.

Bărbatul săgetător sărută exploziv și exact atunci când te aștepți cel mai puțin. De regulă, va face o glumă înainte, ca să mai destindă atmosfera, însă pregătește-te să ai parte de un sărut așa cum scrie la carte.

Bărbatul capricorn pornește mai greu, dar când o face, te va săruta clasic, exact ca-n filme.

Bărbatul vărsător sărută extrem de energic, iar limba este punctul lui forte. Nu numai că știu exact cum să o folosească, însă se și pricepe la cum să te lase fără aer.

Bărbatul pești te sărută după o giugiuleală zdravănă, nu înainte să te privească lung în ochi și să te soarbă cu totul din priviri. Săruturile lor spun „Te iubesc”.