Femeile au știut dintotdeauna că mărimea contează. Nu mai chicoti, nu intenționez să vorbesc despre chestia la care te gândești tu, în mare parte, ci despre înălțimea bărbaților, deoarece există o importanță și a acestui aspect. Istoric, bărbatul trebuie să fie mai nalt ca femeia pentru a  o proteja. Însă, în zilele noastre, având în vedere că nu mai avem nevoie de protecție pentru că ne putem apăra și singure, ne putem uita la altceva. Iată care sunt motivele pentru care trebuie să te cuplezi cu un bărbat înalt, măcar o dată în viață.

 tip inalt

1.Poți purta tocuri înalte

General vorbind înălțimea partenerului nu contează, până prima oară când trebuie să te îmbraci festiv și trebuie să te încalți cu tocuri. Atunci te izbește și realizezi cât de incomodă este lipsa de înălțime. Ca să nu mai vorbesc despre cât de incomod este să dansezi cu cineva mai scund ca tine,

2.Nu vei mai folosi scara pentru a ajunge la rafturi

Unul dintre cele mai importante motive pentru care ar trebui să ții un bărbat înalt prin casă este că nu va mai trebui să te rănești urcându-te pe tot felul de obiecte mai mult sau mai puțin sigure pentru a ajunge pe raftul de sus sau pentru a schimba un bec, deoarece toate acestea pot fi făcute cu ușurință de un bărbat înalt.

 

3.Ai cea ai bună vedere la concerte

Când e musai îl poți folosi pe post de scară, iar concertele și evenimentele în aer liber sunt cele mai bune situații pentru acest exemplu. Nu vezi scena, te urci pe el și vei vedea cel mai bine dintre toți fanii.

 barbat inalt

4.Sunt pricepuți la ridicații chestii

Odată cu înălțimea vin și mușchii exersați. Ceea ce înseamnă că pe lângă plasele cu cumpărături el te poate ridica și pe tine. Ceea ce e foarte fain. În primul rând, pentru că vei avea o vedere foarte plăcută (vezi punctul de mai sus), in al doilea rând pentru că din când e fain să fii dusă în brațe și în ultimă instanță, atunci când lucrurile se încing, pentru acces. Înțelegi tu ce vreau să spun.

5.Te poate săruta pe frunte fără să fie neconfortabil

Un tip mai scund te va obliga s te apleci sau pur și simplu ar trece peste aceste mici gesturi de afecțiune. Însă un tip înalt nu numai că are acces mereu la fruntea ta, dar va putea să te sărute pe frunte fără nici un fel de pregătire sau aranjamente speciale, ceea ce face gestul și mai dulce și romantic.

6.Pulpele tale vor avea parte de exercițiu

Nu mai trebuie să mergi la sală dacă ieși cu un tip înalt deoarece ori de câte ori te ridici pe vârfuri pentru a-l săruta vei avea parte de exerciții fizice. Deci un tip mai înalt ca tine te va ajuta să împuști doi iepuri dintr-o lovitură.

 

7.Dacă el e mare, totul e mare

Și nu glumesc. Natura ne-a făcut proporționali, de aici chestia aici cu lungimea mâinilor. Ceea ce înseamnă că nu numai lungimea corpului va fi considerabilă ci și cea a lui mini-el.