Sufletul pereche v-a cerut în căsătorie și ați acceptat, și nu ați putea fi mai fericite! Sunteți pe punctul de a participa la una dintre cele mai interesante părți ale procesului de planificare a nunții: găsirea rochiei perfecte!

Știm că este cea mai importantă rochie pe care o veți purta vreodată și vreți să vă asigurați că e perfectă. Având însă 1000 de opinii diferite, este mult mai greu să ajungeți la un consens – și vă poate aduce mai departe de ceea ce doriți de fapt.

 Stabiliți un buget

Să începem cu începutul. Rochiile de mireasă sunt scumpe, în funcție de ceea ce căutați. Deci, fiți realiste cu privire la ceea ce vă puteți permite, și rămâneți la plan! Odată ce aveți un buget puteți afla de unde să începeți. Fiecare boutic are propria gamă de prețuri, s-ar putea să merite să sunați la mai multe pentru a vedea care se încadrează în bugetul dvs.

Nu încercați prea multe stiluri simultan

Cu cât încercați mai mult într-o singură sesiune, cu atât veți fi mai confuze. 5-10 rochii sunt un loc bun pentru a începe.

Purtați lenjeria de corp corectă

Poate nu pare, dar este unul dintre cele mai importante lucruri, așa că asigurați-vă că purtați lenjeria intimă corectă atunci când probați o rochie de mireasă.

Luați în considerare țesăturile

Dacă vă căsătoriți la mijlocul lunii august, o rochie de satin vă poate face să vă topiți. Gândiți-vă la materiale naturale, mătase și bumbac pentru vară. Iarna este un moment excelent pentru a accesoriza – de ce nu încercați o jachetă de blană și buze roșii pentru acel glamour de la Hollywood.