In timpul iernii, pe masura ce temperatura continua sa scada, nu exista nimic asemanator sentimentului de a te cuibari in interiorul unei pilote puf gasca.

Exista mai multe tipuri de pilote puf gasca si alternative disponibile pe piata, dar cele de inalta calitate sunt foarte putine. Ceea ce face dificila identificarea pilotelor este ca toate acestea arata la inceput foarte bine.

Calitatea reala se vede dupa cateva saptamani de utilizare. Unele pilote puf gasca de calitate sunt mai costisitoare decat altele.

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa-l luati in considerare cand alegeti cele mai bune pilote puf gasca, este puterea de umplere, care este o masura a marimii si calitatii fibrelor. Este important sa stiti cum sa alegeti pilote puf gasca pe baza puterii de umplere, deoarece cu cat puterea de umplere este mai buna, cu atat mai bune sunt pilotele.

Cititi etichetele si materialele care vin cu orice tip de pilote puf gasca inainte de a efectua o achizitie. Desi va puteti gandi ca puterea de umplere determina caldura, nu este cazul. Fiecare manunchi de puf este evaluat pentru o temperatura si un nivel de caldura diferit.

Orice tip de puf, inclusiv rata, poate fi de inalta calitate si poate contribui la o putere mare de umplere. Puful care este luat de la pasari mai mature sau de la pasari care traiesc in conditii climaterice mai reci, va va oferi o calitate mai buna, ceea ce va va ajuta sa intelegeti care sunt cele mai bune pilote puf gasca pentru a fi cumparate. Puful de gasca este de o calitate mai buna decat cel de rata.

Un alt aspect al unei pilote este modul in care arata. Pilotele din puf de gasca vin intr-o varietate de culori si modele. Daca nu va place culoarea sau modelul, puteti cumpara huse si seturi de lenjerie de pat pentru a schimba aspectul fara a fi nevoie sa cumparati o noua pilota.