totul despre modă

Dacă urmărești instagramul fashion icon-urilor internaționale și nu numai, ai în telefon un folder dedicat fotografiilor cu outfit-uri, iar în dulapul tău se regăsesc piese vestimentare în tedințe, da, poți declara că ești o iubitoare de modă, fashionistă, chic girl, hey girl și cum mai vrei tu să te numești. Probabil prietenele tale îți cer sfaturi despre cum să se îmbrace la o întâlnire sau în diferite ocazii, pentru că tu știi totul despre modă. Dar cum altfel să știi atâtea despre fashion, dacă nu documentându-te pe acest subiect și fiind mereu la actualitate cu noile tendințe?

Mare noroc că în ziua de astăzi găsim la un click-distanță toate informațiile pe care le căutăm. Totuși nu în toate sursele găsim exact ce ne interesează sau nu cuprind articole care să abordeze mai multe teme. Majoritatea sunt împărțite doar pe o anumită latură. Însă poți să afli totul despre modă dintr-un site care cuprinde atât sfaturi despre cum să te îmbraci, ce a mai apărut nou pe piață, despre creațiile designerilor, detalii despre stilul celebrităților ș.a Un fashion dex de unde poți să te pui la curent cu cele mai noi apariții. Locul de unde ”te hrănești” cu modă, cu frumos, artă, estetic. Probabil și de asta prietenele îți cer sfaturi. Pentru că odată ce te documentezi despre fashion, se va observa în stilul vestimentar pe care-l abordezi.fashion street girl

Cel mai frumos în modă este că mereu se reinventează. Dar pe cât este de frumos și interesant, pe atât este de greu să ții pasul cu ea. Trebuie mai mereu să îți actualizezi garderoba și să te interesezi pe internet despre ce se poartă în noul sezon. Dar având la îndemână un dicționar fashion, poți să spui că ești la un pas de ști totul despre modă. Sau dacă nu știi totul, măcar încerci să fii într-o continuă învățare. Dintr-un astfel se site dedicat celei mai controversate sfere de activitate, poți fura ponturi din partea cunoscătorilor în domeniu. Vei atrage priviri pe stradă datorită combinațiilor îndrăznețe și te vei simți bine în pielea ta purtând o vestimentație diferită.

fashion

Sunt apariții pe catwalk nonconformiste care îți taie respirația la propriu și la care ți-e imposibil să crezi că ar putea fi purtate în viața de zi cu zi. Dar ce ai zice dacă măcar într-o zi ai încerca să fii altfel? Probabil ți-e greu să apari în public într-o anumită vestimentație.. însă dacă îți trece prin cap o anumită combinație de elemente, nu îți fie rușine să încerci. Vezi cum te simți și ce reacții stârnești. A ști totul despre modă, înseamnă a avea curajul să pui în practică moda. Totuși este important să porți hainele în care te simți confortabil, care te reprezintă și te ajută să te desfășori natural.

Un stil vestimentar ți-l creezi cunoscându-te foarte bine pe tine însuți și mai apoi adăugând informațiile despre modă pe care le-ai acumulat de-a lungul timpului. Poți afla totul despre modă fără a te chinui să răsfoiești toate revistele și să analizezi fotografiile de pe google. Un site complex despre fashion îți poate hrăni curiozitatea legată de cea mai strălucitoare și atrăgătoare lume!