Întreabă-le ce le nemulțumește în actuala relație sexuală cu partenerul lor și-ți vor începe o listă lungă de „lucruri care lipsesc din partidele noastre de amor”. Femeile întotdeauna găsesc ceva în neregulă, așa că e mult mai simplu să le întrebăm ce-și doresc cu adevărat de la partenerii lor atunci când se află împreună în pat. Unele vor spune flori și inimioare + petale de trandafir, căci sunt mai romantice. Altele vor vrea doar sex pur, animalic și probabil o îmbrățișare la sfârșit. În orice caz, părerile sunt subiective, însă există anumite lucruri pe care aproape orice femeie și le dorește în timpul unei partide de sex.

Care sunt dorințele ascunse ale femeilor în materie de sex? Descoperă-le în rândurile de mai jos! Tu pe care dintre ele le bifezi?

  1. Sexul mai agresiv. Roar! În fiecare dintre noi zace o mică bestie care abia așteaptă să fie dezlănțuită, iar acesta nu e momentul în care să negăm. Ne place și nouă sexul sălbatic, aproape la fel de mult ca și bărbaților, ori asta implică trasul de păr, primirea unor palme la fund, zgârieturi sau tras de coapse, mișcări mai dure, dar și erotice.
  2. Vorbitul murdar. Se pare că unele femei chiar ating orgasmul mai repede atunci când partenerul le șoptește la ureche câteva cuvinte mai obscene și-i face declarații erotice în timp ce se află în ea. Așadar, câteva cuvinte bine plasate pot face mai mult decât o mie de mișcări de du-te vino!
  3. Privirea din ochii lui atunci când e pregătit de acțiune, chiar atunci și chiar acolo. Ce femeie nu adoră ca bărbatul ei să o privească în acel fel? Mai concret, ca și când ar vrea s-o dezbrace într-o fracțiune de secundă, să-i lingă fiecare cm de piele și să o muște de locurile care îi stârnesc cea mai mare plăcere. Privirea de rough sex le excită îndeosebi de tare pe femei.
  4. Dezbrăcatul încet. Femeile adoră să savureze clipa, dar mai mult decât atât, adoră să o prelungească, pe cât de mult se poate. Iar partea cu dezbrăcatul hainelor și jocul seducției din privirile lor le fac să tremure de anticipare și dorință sexuală.
  5. Preludiul reprezintă un alt moment important pentru femei. Înainte de a trece la acțiunea propriu-zisă, ele adoră să savureze și să fie savurate. Îndelung. Mult. Încontinuu. Până când sunt gata să treacă la nivelul următor.                     dorinte femei sex
  6. Atenție deosebită pentru sâni. Femeile adoră să fie venerate din cap până în picioare, e-adevărat, însă sânii și sfârcurile merită o atenție aparte, asta datorită multitudinii de senzații pe care stimularea acestei zone erogene reușește să o trezească în ele.
  7. Și că veni vorba de venerație, femeile adoră să aibă parte de o stimulare clitoridiană prelungă. Multe dintre ele nu obțin plăcere sexuală de pe urma penetrării vaginale, așa că stimularea clitorisului – cu degetele, cu limba sau cu organul masculin – le poate aduce mult mai repede și aproape de momentul de climax. Sexul oral este pe gustul lor, așa cum se întâmplă și în cazul bărbaților.