Ritmul frenetic al pulsului modei este ca cel al unui oraș aglomerat. Iată cele mai recente tendințe care încearcă să țină pasul cu vremurile, oferind un stil fashion, astfel sportiv.

Mai mult ca oricând viața noastră ocupată și agitată cere haine confortabile și practice. Desigur, să renunțăm la stil nu este pur și simplu o opțiune, dar cum putem combina moda și funcționalitatea pentru a crea un aspect șic, dar cu totul purtabil? Tendința athleisure este răspunsul.

Termenul „athleisure“ a fost acum adăugat în dicționar și este definit ca fiind „îmbrăcăminte casual, concepută pentru a fi purtată atât pentru antrenament cât și pentru uz general.“ Deși această definiție poate fi corectă din punct de vedere tehnic, este de asemenea un pic plictisitoare. Adevărata frumusețe a tendințe athleisure este că este atât practică, cât și fashion. Stilul relaxat și cool îmbină sportul cu stiluri pret-a-porter pentru a crea stiluri elegante și confortabile. Mai mult decât o tendință simplă, stilul athleisure reflectă o schimbare în stilul de viață. Ca atare, această mișcare elegantă de îmbrăcăminte este aici pentru a rămâne, așa că e timpul să investim în cele mai fashion piese athleisure în acest sezon.

athleisure- fashion 2017

Un mix de funcționalitate și fashion

Adoptați tendința athleisure prin amestecarea funcționalității cu moda, atât în ceea ce privește piesele de atletism pe care le cumpărați cât și cum le integrați în dulapul obișnuit. Prin amestecarea pieselor fashion, cum ar fi blugi, jachete din piele sau tocuri cu piese active, cum ar fi adidași, pantaloni sport sau sutiene sport, veți crea un aspect bine echilibrat. De asemenea, piesele athleisure sunt confortabile și inspirate de sport, dar elegante și chic – cu siguranță veți investi doar în cele mai bune elemente.

athleisure-moda fashion moda- trend trenduri